Satu Taiveaho
Satu Taiveaho ja Ville Virtanen aikovat naimisiin loppukesällä.
Julkkikset

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen naimisiin kesällä: ”Päivämäärä on jo lyöty lukkoon”

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen salamarakastuivat viime syksynä, ja pariskunta aikoo naimisiin kesällä, jos koronatilanne niin sallii.
Teksti: Minna Juti Kuvat: Mirva Kakko

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen ovat menossa ensi kesänä naimisiin.

– Järjestämme häät loppukesästä, Satu Taiveaho sanoo.

Sinkkuvuosi näytti hänelle, mitä hän haluaa parisuhteelta.

– Arvostan nyt tosi paljon sitä, että minulla on rinnallani Villen kaltainen ihminen. Haluan elää hänen kanssaan loppuelämän, rakastunut Satu kertoo.

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen rakastuivat viime syksynä

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen salamarakastuivat viime syksynä. Parin suhde sai alkunsa, kun Ville lähetti Sadulle viestin ja pyysi tätä kanssaan hiihtolenkille Syötteen maisemissa. Satu googlasi tietoja miehestä ja huomasi tämän luotettavaksi, olihan Ville muun muassa istunut Haminan kaupunginvaltuustossa.

Ensitapaamisesta ei mennyt kauankaan, kun Ville yllätti Sadun tatuoimalla oikean käsivartensa sisäpuolelle tämän koko nimen Satu Kirsikka.

– Olin otettu. Villen teko merkitsi minulle paljon, Satu kertoo.

Pari kihlautui aivan joulun alla.

Vanhustyötä tekevän Suvanto ry:n toiminnanjohtajana työskentelevä Satu erosi puolustusministeri Antti Kaikkosesta noin puolitoista vuotta sitten kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Pitkään lapsettomuudesta kärsineellä parilla on 6- ja 7-vuotiaat sijaislapset, joiden perhehoitaja Satu on nyt yksin.

Lue myös: Antti Kaikkosesta eronnut Satu Taiveaho: ”Ystävyys ei riittänyt pitämään avioliittoamme kasassa”

Koronatilanne voi siirtää häitä

Satu Taiveaho ei halua kertoa tarkkaa päivämäärää, koska hän ja Ville Virtanen ovat menossa naimisiin. Satu paljastaa, että häiden ajankohta on loppukesästä.

– Jos koronavirus vielä silloin estää kokoontumisen, naimisiinmeno siirtyy myöhemmäksi. Olemme suunnitelleet aivan tietynlaisia juhlia, ja haluamme toteuttaa ideamme, Satu sanoo.

Lue myös Kotilieden juttu: Yllätysraskauden kokenut Satu Taiveaho: ”Keskenmeno repi lapsettomuuden haavat auki”

Lue Satu Taiveahon haastattelu Annan pääsiäisen tuplanumerosta 15–16/2020. Satu kertoo jutussa uudesta rakkaudestaan, elämästään yksinhuoltajana, voimanlähteistään ja edessä olevasta muutosta Haminaan. Voit lukea koko haastattelun Annasta 15–16/2020 tai digilehdestä! Voit tilata digilehden täältä!

X