Satu Taiveahon elämään on mahtunut tänä vuonna monta muutosta.
Satu Taiveahon elämään on mahtunut tänä vuonna monta muutosta.
Julkkikset

Satu Taiveaho muutti Riihimäelle ja nauttii uudesta Tinder-ihastuksesta: ”Etenemme varovaisin mielin päivä kerrallaan”

Viime keväänä eronnut Satu Taiveaho aloitti syksyllä uuden elämän vanhassa kotikaupungissaan Riihimäellä. Vaikeiden kuukausien jälkeen arki on vihdoin asettunut uomiinsa. Valoa elämään tuo myös uusi orastava ihmissuhde.
Teksti: Anneli Juutilainen Kuvat: Liisa Valonen ja OM-arkisto

Mitä minä tarvitsen kumppaniltani? Mitkä seikat parisuhteessa ovat itselleni kaikkein tärkeimpiä? Näitä kysymyksiä Satu Taiveaho, 46, on pohtinut viime kuukausien aikana enemmän kuin koskaan aiemmin.

Kipinä omien tarpeiden syvällisempään tutkiskeluun alkoi, kun Satu erosi kolmannesta miehestään viime keväänä. Hän hakeutui Väestöliiton järjestämään eroseminaariin, joka pohjautuu kasvatustieteen tohtori Bruce Fisherin oppeihin. Ryhmä on kokoontunut kerran viikossa keskiviikkoiltaisin muutaman kuukauden ajan.

– Päätin lähteä mukaan, koska ajattelin, että eroasiat täytyy nyt pohtia läpi perinpohjaisesti, jotta osaan jatkossa hakeutua oikeanlaiseen ihmissuhteeseen. Olen halunnut varmistaa, että saan varmasti käsiteltyä myös edelliset eroni.

Sadun ja haminalaisen Villen elokuussa 2020 solmittu liitto jäi lyhyeksi, ja kesti vain puolitoista vuotta. Satu erosi edellisestä puolisostaan, puolustusministeri Antti Kaikkosesta viisi vuotta sitten. Silloin Satu jäi yksin sijaisvanhemmaksi kahdelle lapselle, nyt 10-vuotiaalle tytölle ja 8-vuotiaalle pojalle. Satu on ollut kerran naimisissa ennen Anttia.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna Kirjaudu

X