Yrittäjä Satu Tuomisto
Satu Tuomisto etenee elämässään nyt fiiliksen mukaan.
Julkkikset

Satu Tuomisto uudesta parisuhteestaan: ”Asiat tapahtuvat aina silloin, kun niitä vähiten odottaa”

Yrittäjä Satu Tuomisto erosi viime kesäkuussa. Satun mukaan eron jälkeinen vuosi oli raskas mutta opettavainen. – Uskon, että tämän piti tapahtua ja kaiken mennä juuri näin, Satu sanoo.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Entinen missi, nykyinen yrittäjä Satu Tuomisto on tapaillut jo jonkin aikaa uutta miestä. Satu erosi viime kesäkuussa aviomiehestään, liikemies Petri Aarniosta.

– Kaikki on tällä hetkellä tosi hyvin. Elämässäni on joku, mutta olemme vasta hyvin alkuvaiheessa. Vielä ei voi puhua seurustelusta, vaan enemminkin tapailusta, Satu kertoi Riikka Couture x Stockmann -lanseeraustilaisuudessa Helsingissä.

Satu ehti olla edellisen puolisonsa kanssa yhdessä nelisen vuotta, joista naimisissa kaksi. Eronjälkeinen vuosi ei ole ollut hänen mukaansa helppo.

– Vuosi on ollut henkisesti tosi raskas ja haastava, mutta myös opettavainen. Uskon, että tämän piti tapahtua ja kaiken mennä juuri näin. Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että olen vihdoin jättänyt vanhat asiat taakseni ja kääntänyt uuden sivun elämässäni.

Uusi ihastus yllätti

Uusi ihastus tuli Sadun mukaan vastaan odottamatta.

– Asiat tapahtuvat aina silloin, kun niitä vähiten odottaa. Toisaalta täytin juuri 34 vuotta, ja pidän itseäni vielä aika nuorena. Tykkään mennä ja tavata uusia ihmisiä. En hirveästi mieti asioita, vaan etenen fiiliksen mukaan, Satu kertoi.

Hänen kevääseensä kuuluu muutenkin romanttista humua. Satu toimii keväällä hyvän ystävänsä ja liikekumppaninsa kaasona.

– Häät järjestetään ihanalla viinitilalla Ranskassa, ja niistä tulee varmasti tosi rennot, Satu fiilisteli.

X