Julkkikset

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio saavat vauvan! Toive toteutui vuosien odotuksen ja vastoinkäymisten jälkeen

Presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ovat paljastaneet ilouutisen: he odottavat lasta. Pienokaisen laskettu aika on helmikuussa 2018.
9.10.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: OM-arkisto

Presidentti Sauli Niinistö, 69, ja Jenni Haukio, 40, odottavat lasta. Pari paljastaa tiedotteessaan, että lapsi on todella toivottu.

”Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018”, presidenttipari kertoo tiedotteessaan.

”Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa.”

Tuleva lapsi on Niinistölle kolmas

Niinistö ja Haukio avioituivat 3.1.2009.

Tuleva lapsi on Haukiolle ensimmäinen ja Niinistölle kolmas. Niinistöllä on kaksi aikuista lasta, Nuutti ja Matias, aiemmasta avioliitostaan Marja-Leena Niinistön kanssa. Niinistö on myös isoisä: hänen esikoispojallaan Nuutilla on vaimonsa Saaran kanssa kaksi lasta.

Presidenttipari huomauttaa tiedotteessaan, että raskaus on yksityinen perheasia, eikä perheenlisäys tule vaikuttamaan presidentin työn hoitoon.

Kommentit (15)

Lapset toivottuina ja aina onnittelun paikka.
Lapsi on lahja.
Syntymän aika ei ole omissa käsissämme kuitenkaan.
Hetken päästä hän on jo omilla teillään. Vanhemmat omalla viisaudellaan hänet tulevaan kasvattaa.
Kaikkea hyvää Sauli& Jenni elämänne suurimpaan iloon.
24

Tätä olin jo kauan toivonut! Nyt iloitsen sydämestäni presidenttiparin puolesta. Veikkaan, että myös aikakaus- ja sanomalehdet toivottavat tervetulleeksi tällaisen ilouutisen, josta riittää kiinnostavaa kirjoitettavaa sekä ennen että jälkeen vauvan syntymän.
05

70 vuotias tupakalla ja viinalla itsensä myrkyttänyt vanha mies ja 40 vuotias jo naisellisesti käymistilassa oleva nainen. Lopputuloksena 91% sairastunut lapsi. 100% riskisynnytysryhmä. Mitä järkeä? Missä syntyvä lapsen etu? Ihmisethän on aina olleet Niinistölle pelkkää materiaa. Muistatteko hänen ensimmäisen vaimon Marja-Leenan kohtalon? entä miten Niinistö pisti tanssiksi ja juhlaksi kun sai tietää äitinsä kuolemasta. Valistukaa täältä lisää katsokaa tästä

http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/10/sauli-vainamo-niiniston-vaiettu.html

Suomalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä 2018 vaaleissa. Nyt kun hänestä tulee vielä vanhana isä niin vastuu ja velvollisuus pienokaisesta on suuri. Siksi onkin tärkeää että hän jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä sen hän on nyt itsekin todistanut 5.5 vuoden aikana.

Aiheesta wordpressillä tässä kohtaa katsohttps://lintukotoblog.wordpress.com
71

Sauli Niinistön rötöslista on muuten aika mittava kannattaa katsoa se tästä 2012 vaaleissa hänet valittiin käytännössä vilpillä sillä näitä seuraavia asioita hän salasi silloin itsestään.

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/07/sauli-niinisto-on-naimisissa.html

Kukaan ei muuten pakota äänestämään enää uudestaan Sauli Niinistöä 2018. Miksi pitäisi hän on itse todistanut 5 vuoden aikana ettei osaa hoitaa presidentin tehtäviä. Kaiken lisäksi hän on jäämässä vielä vanhana isäksi ja jos edes yhdessä asiassa elämässään onnistuisi onnistumaan nimittäin huolehtimaan jälkeläisestään. Presidenttinä hän on epäonnistunut.

Jokainen varmasti muistaa Niinistön ensimmäisen vaimon kohtalon, kuin myös sen kuinka hän riekkui tanssien ja pisti juhlaksi samana päivänä kun sai tietää äitinsä kuolemasta. Niinistölle ihmiset ovat materiaa. Lue aiheesta tästä http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/10/sauli-vainamo-niiniston-vaiettu.html

Ajatelkaa järjellä nimittäin 70 vuotias alkoholilla ja tupakalla siittiönsä saastuttanut vanhus sekä 40 vuotias naisellisesti ylikierroksilla käyvä synnyttäjä 100% riskiryhmässä. Johan lakikin pitäisi säätää kieltämään tuollaiset järjettömät synnytykset. Tuloksena vähintään 91% sairastunut lapsi. Missä syntyvän lapsen etu? Niinistöllä onkin siis vastuu ja velvollisuus huolehtia pienokaisestaan.

Suomalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä hänen velvollisuus on kasvattaa syntyvä lapsensa ja se sellainen tapaus huomioon ottaen jälkiseurauksin on iso urakka joka nielee jokaisen miehen täysipainoisen ajan.

Suomalainen katso tästä miksi esimerkiksi Pekka Haavisto on parempi vaihtoehto seuraavaksi presidentiksi http://presidentti2018.strikingly.com
50

Äänestin viime vaaleissa Niinistön kun kuvittelin että hän olisi sanojensa mittainen mies nyt vuosien aikana olen saanut tietää hänestä totuuksia muun muassa EU-petokset, muut talousrikokset, vaietut salaisuudet ensimmäisestä vaimosta ja insestisuhteesta omaan alaikäiseen kummityttöönsä. Nyt hävettää että olin tyhmä että äänestin häntä 2012 mutta yhdestä asiasta olen varma EN VARMASTI ÄÄNESTÄ HÄNTÄ ENÄÄ TOISTA KERTAA ja pyydän ettei kukaan muukaan ei äänestä enää häntä.

Tässä lääkettä muillekin jotta ymmärrätte että Niinistön äänestämisessä ei ole mitään järkeä.

paljastus Niinistön presidenttiys on Suomen suurin huijaus
http://poltto.blogspot.fi

Niinistön tunne-elämä
https://www.facebook.com/Jenni-Haukio-1165542220161492

Niinistön EU-petos
http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

Niinistön suurin vaijettu salaisuus
http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/10/sauli-vainamo-niiniston-vaiettu.html

Niinistö isäksi vastuuntuntoinen lapsensa kasvattaja on mies joka asettaa lapsen edun etusijalle siksi on tärkeää että hän jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa pressan auktoriteettia

http://esille.blogspot.fi

Sauli Niinistö lietsoo III maailmansotaa
http://sauli-niinisto-salosta.strikingly.com

Viisi vuotta hän on porskutellut meidän veronmaksajain kustannuksella ja nollatoleranssilla pelkkä puhe-ukko on osoittanut ainakin sen että ei sovi presidentiksi
40

Sauli Niinistön presidenttiys on Suomen suurin huijaus

Sauli Niinistö on maksanut lehdistön ja television mainostamaan itseään ja kieltäen samalla itseään koskevan kritiikin eli totuuden. Verkon valtavirrassa eli internetin valtakautena mikään ei jää enää paitsioon eikä totuutta pääse enää pakoon.

lokakuuta 19, 2017
Sauli Niinistön kampanjointi on Suomen suurin huijaus

Sauli Niinistö on maksanut lehdistön ja television mainostamaan itseään ja kieltäen samalla itseään koskevan kritiikin eli totuuden. Verkon valtavirrassa eli internetin valtakautena mikään ei jää enää paitsioon eikä totuutta pääse enää pakoon.

Niinistö huijaa että hänellä olisi muka ”huikea kannatus” vaikka todellisuudessa hänen kannatuksensa on presidenttien historian heikoimpia. Hän on sokaistunut valtaan eikä ymmärrä jäädä eläkkeelle. Hän on todistanut nyt viiden vuoden ajalta ettei hän osaa hoitaa presidentin tehtäviä vaan ainoastaan vahingoittaa presidentin auktoriteettia ja instituutiota.

Hän on jo vanha mies eikä hän enää uudistu. Kaiken lisäksi hän on ryhtymässä vielä vanhana isäksi ja onkin erittäin tärkeää että hän keskittyy tulevaan nimittäin syntyvään lapseensa ja jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä.

Lue tästä 100 syytä siis olla äänestämättä häntä enää jatkokaudelle 2018 vaaleissa ja kuinka paljon muita pätevimpiä ehdokkaita on tarjolla presidentiksi.

http://poltto.blogspot.fi/2017/10/sauli-niiniston-kampanjointi-on-suomen.html#more
30

Sauli Niinistö ei ole saanut mitään konkreettista hyvää Suomelle päinvastoin hän on tehnyt Suomelle pahaa. Presidenttinä hän on osoittautunut epäpäteväksi toimimaan. Hän on jo vanhus joka ei enää uudistu.

Kannattaisi käyttää järkeä ja lukea faktat esimerkiksi täältä

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

”Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että markasta ei vielä näillä päätöksillä luovuta, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä – vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.

Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa ja useimmat suomalaiset äänestäjät uskoivat tämän väitteen.

Kun kansa ja sen jälkeen eduskunta oli harhautettuna äänestänyt EU-jäsenyyden hyväksymisen puolesta, niin näiden äänestyksien jälkeen Sauli Niinistö – tällä kertaa oikeusministerin ominaisuudessa – sanoikin, että eurosta päätettiin jo EU-jäsenyysäänestyksessä, eikä siitä tarvitse tehdä erikseen lakialoitetta.

Aiheesta tässä http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

Tämän Niinistön tekemän järkyttävän teon vahingot nousevat Suomen kansalle tässä vaiheessa mahdollisesti jopa kymmeniin miljardeihin euroihin, tulevaisuudessa jopa satoihin miljardeihin euroihin.” Kuinka vauras ja hyvinvoiva maa Suomi nyt olisikaan, jos Sauli Niinistö olisi ratkaisevilla hetkillä noudattanut perustuslakia ja eduskunnan päätöstä. Suomalaiset joutuvat nyt maksamaan tästä laittomuudesta kovan hinnan.”

Jenni Haukiosta löytää lisää myös täältä

https://www.facebook.com/Jenni-Haukio-1165542220161492
30

Miten muka Niinistö olisi parasta Suomelle noin toteaa ainoastaan todellinen tyhmä ei herranen aika
Ulkomailla koomikko pari Niinistö-Haukio on pelkkä naurunaihe kiinnitittekö huomionne siihen että
Trump ei edes hyväksynyt Haukiota Niinistön kanssa vieraakseen 29.08. Valkoisen talon tiedossa
on ainakin nämä seuraavat hauskat asiat

http://finnishsofarpresidentniinisto.blogspot.com/2015/08/do-not-trust-sauli-niinisto.html

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=274370626236560&id=100009908744770&set=o.1606003069647224&source=48&__tn__=EHH-R

Sauli Niinistön on jo vanhus joka ei enää uudistu. Hänellä on ollut 5 vuotta aikaa näyttää onnistuuko hän presidenttinä.
Ei ole onnistunut. Ei todellakaan. Joka muuta väittää niin sitten jotain konkreettista. Halosellakin oli kautensa päättyessä auktoriteetti Niinistö on tehnyt itsestään pelkän pellen. Haukio ja Niinistö vahingoittavat presidentin instituutioita lue tästä http://niinisto-sauli.strikingly.com
40

Niin niin ja lehmät lentää sitten on taas Niinistön kampanjatoimisto taas asialla vai?

Mitä hyvää Niinistö on Suomelle presidenttinä saanut aikaan? vastaus ei yhtään mitään

Kannattaisi tsekata ensin läpi Niinistön rötöslista ennen kuin harkitsee äänestävänsä häntä enää uudestaan. Nämä seuraavat asiat Niinistö salasi itsestään viime vaaleissa

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/07/sauli-niinisto-on-naimisissa.html
50

Olipa todella tyhmä ja tyhjä kommentti. Sinä et päätä ketä äänestän. Ja varmasti meiltä tulee kaksi (2) ääntä Niinistölle! Kiitos, tästä upeasta presidenttikaudesta, jonka todella toivon jatkuvan seuraaville vuosille. Sauli Niinistö on parasta koko Suomelle, ja paras presidentti moniin vuosiin. Hänestä voi olla jopa hiukan ylpeä näin ulkosuomalaisena, meillä on asioihin tarttuva presidentti josta pidetään, ja kunnioitetaan myös Suomen ulkopuolellakin.

Lämpimät onnittelut odotukseen!
27

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi