Saulin ja Jennin toive on käynyt toteen: he odottavat lasta.
Julkkikset

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio saavat vauvan! Toive toteutui vuosien odotuksen ja vastoinkäymisten jälkeen

Presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ovat paljastaneet ilouutisen: he odottavat lasta. Pienokaisen laskettu aika on helmikuussa 2018.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: OM-arkisto

Presidentti Sauli Niinistö, 69, ja Jenni Haukio, 40, odottavat lasta. Pari paljastaa tiedotteessaan, että lapsi on todella toivottu.

”Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018”, presidenttipari kertoo tiedotteessaan.

”Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa.”

Tuleva lapsi on Niinistölle kolmas

Niinistö ja Haukio avioituivat 3.1.2009.

Tuleva lapsi on Haukiolle ensimmäinen ja Niinistölle kolmas. Niinistöllä on kaksi aikuista lasta, Nuutti ja Matias, aiemmasta avioliitostaan Marja-Leena Niinistön kanssa. Niinistö on myös isoisä: hänen esikoispojallaan Nuutilla on vaimonsa Saaran kanssa kaksi lasta.

Presidenttipari huomauttaa tiedotteessaan, että raskaus on yksityinen perheasia, eikä perheenlisäys tule vaikuttamaan presidentin työn hoitoon.

X