Julkkikset

Sauli Niinistön ja Jenni Haukion poika sai nimen!

Sauli Niinistön ja Jenni Haukion pojasta tuli Aaro Veli Väinämö.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Juhani Kandell/Tasavallan Presidentin Kanslia

Presidenttipari Linnan juhlissa joulukuussa 2017, jolloin he vielä odottivat pienokaistaan.

Sauli Niinistön ja Jenni Haukion pojasta tuli Aaro Veli Väinämö.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön, 69, ja rouva Jenni Haukion, 41, poika on saanut kasteessa nimekseen Aaro Veli Väinämö.

”Piispa Eero Huovinen antoi tänään kasteen pojallemme Aaro Veli Väinämölle”, presidentti Sauli Niinistö kirjoitti virallisilla Facebook-sivuillaan.

Annan lukijat veikkasivat etukäteen lapsen nimeksi Väinöä. Presidentti Niinistön vuonna 1991 edesmennyt isä oli nimeltään Väinö Pellervo ja presidentin toinen nimi on Väinämö.

Presidenttiparin lapsen nimestä ehdittiin myös lyödä vetoa. Vedonlyöntiyritys Betssonissa eniten panoksia saivat nimet Heikki, Leo ja Niilo, kertoo Kaleva.

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö toivoivat lasta useiden vuosien ajan

Saulin ja Jennin poika syntyi perjantaina 2. helmikuuta Naistenklinikan sairaalassa Helsingissä. Presidenttipari oli toivonut yhteistä lasta useiden vuosien ajan, joten vauvan syntymä oli heille pitkän odotuksen täyttymys.

Vauva on Jenni Haukion ensimmäinen lapsi ja Sauli Niinistön kolmas. Niinistöllä on ennestään kaksi aikuista poikaa, Matias ja Nuutti, joiden äiti on edesmennyt Marja-Leena Niinistö.

X