Kuvassa Laura Malmivaara.
Laura Malmivaara odottaa lasta.
Julkkikset

Laura Malmivaara, 48, on raskaana! ”Elämä yllättää ihmeillään”

Laura Malmivaara odottaa lasta yhdessä Sami-puolisonsa kanssa. Laura kertoo perheenlisäyksestä Seiska-lehden jutussa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Näyttelijä ja valokuvaaja Laura Malmivaara, 48, kertoo odottavansa lasta. Ensin Laura vahvisti raskaushuhut tosiksi Seiska-lehdelle.

”Kyllä minä voin sanoa, että se on ihan totta. Emme halua aukaista näitä asioita enempää. Nämä ovat meidän perheemme välisiä asioita”, Laura sanoo Seiskassa.

Myöhemmin torstaina Laura päivitti hymyilevän omakuvansa Instagram-tarinoihin tekstinpätkällä:

”Elämä yllättää ihmeillään. Odotan kolmatta lasta ja kaikki on mennyt hyvin.”

Laura Malmivaara kohtasi puolisonsa kahdeksan vuotta sitten: ”Meillä on vahva keskinäinen yhteys”

Lapsi on Lauran ja Sami-puolison ensimmäinen yhteinen. Lauralla on entuudestaan kaksi teini-ikäistä tyttöä ex-aviomiehensä, elokuvaohjaaja Aku Louhimiehen kanssa.

Laura tapasi kumppaninsa Samin noin kahdeksan vuotta sitten. Annan haastattelussa vuonna 2019 Laura kuvailee kohtaamista onnen sattumaksi.

– Hän on tehnyt minustakin levollisemman ja opettanut rauhallisuutta sekä elämän kepeyttä. Meillä on hauskaa ja minun on hyvä olla hänen kanssaan, se riittää, Laura kertoo jutussa.

Sami on tukenut Lauraa myös hänen kirjailijaurallaan. Tänä syksynä julkaistiin Lauran autofiktiivinen esikoisromaani Vaiti, joka käsittelee kohua, johon hänen ex-miehensä Aku joutui kolme vuotta sitten.

Laura kertoi Annalle lokakuussa, että teki tietoisen valinnan siinä, ettei ottanut kirjaan mukaan Samia tai Samin alakouluikäistä tytärtä.

– Romaaniin rajautui vain se, mikä on tarinan kannalta olennaista. Sami on aina kannustanut minua kaikessa ja uskonut minuun myös kirjailijana. Hän on turvallinen, lämmin, kannustava, viisas, luotettava, rakas… Meillä on tilaa yksityisyydelle ja silti vahva keskinäinen yhteys, Laura kertoo Annan lokakuisessa haastattelussa.

Päivitetty kello 14.17 Laura Malmivaaran Instagramissa kertomalla.

X