Kalle Palander
Kalle Palander on yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman julkkisosallistujista.
Julkkikset

Selviytyjät-tähti Kalle Palander: ”Seksuaalisesti aggressiivinen nainen säikäyttää minut”

Selviytyjät-ohjelmassa ex-alppihiihtäjä Kalle Palander kavahti selän takana kyräilyä. Tavallisessa arjessa Kallen saa säikähtämään seksuaalisesti päällekäyvät naiset.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Nelonen Media

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, 40, on mukana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Sarjassa Kalle ja 15 muuta julkisuudesta tuttua henkilöä lähtevät Filippiinien viidakkoon rankkoihin oloihin selviytymään ja kilpailemaan 30 000 euron voittopotista.

Kova peli alkoi oitis saarelle saapumisen jälkeen. Käytännössä se tarkoitti puskissa kuiskailua, liittoutumisia ja sopimisia siitä, kuka kilpailijoista savustetaan pihalle ensimmäisenä.

– Olihan se aikamoista kyräilyä. Itse en sellaisesta oikein tykkää. En normaalielämässäkään tykkää selän takana puhumisesta, Kalle kuvailee mietteitään saaren tapahtumista.

Pyysimme suorapuheista Kallea vastaamaan Annan Mies puhuu naisesta -juttusarjan kysymyksiin.

Mikä naisen kanssa elämisessä on vaikeinta?

– Tekisi mieli sanoa, että kaikki, mutta ei kehtaa. Meidän perheessä aikatauluttaminen on erittäin haastavaa.

Onko olemassa miesten asioita, joita naiset eivät ymmärrä?

– On. Miehelle pitää antaa tilaa omiin harrastuksiin, joihin mennään vain ja ainoastaan toisten miesten tai kavereiden kanssa. Naiset eivät voi ymmärtää sitä, että mies pysyy helkutin paljon tyytyväisempänä, kun hänelle antaa omaa aikaa.

Onko olemassa naisten juttuja, joita miehet eivät ymmärrä?

– Rahan käyttäminen yleisesti ottaen. Ja kynsiviilaukset. En ymmärrä, miksi kynsiä pitää viilata jatkuvasti.

Millainen naisen käytös saa sinut hämmentymään?

– Nykypäivänä naiset ovat aika aggressiivisia. Enkä puhu nyt fyysisestä aggressiivisuudesta vaan seksuaalisesta aggressiivisuudesta. Ennen puhuttiin, että äijät ovat sikoja. Mutta nykyään myös naiset ovat aktiivisia, jopa päällekäyviä. Naiset ovat nousseet samalla viivalle miesten kanssa, mikä on ihan hemmetin hieno juttu. Silti seksuaalisesti aggressiivinen nainen säikäyttää minut aina.

Milloin pinnasi palaa varmasti?

– Kun olen yrittänyt tehdä kotona asioita ja niitä ei noteerata millään lailla. Että olen tehnyt ruoat valmiiksi, yrittänyt siivota ja niin poispäin. Ja silti toinen on sitä mieltä, että en tee koskaan mitään. Silloin minulla palaa hermot. Että tee yksiksesi sitten.

Miten käsityksesi naisista on muuttunut kokemuksen ja iän myötä?

– En ole enää niin sinisilmäinen ja vietävissä.

Mitä et tekisi naisen vuoksi?

– Uuno Turhapuro sanoi joskus todella hyvin, että maailma on täynnä kauniinnäköisiä naisia, mutta hyviä kavereita on todella vaikea löytää. Minulla on jäljellä vielä muutama hyvä kaveri. Heistä en luovu.

Milloin nainen on parhaimmillaan?

– Suihkun jälkeen.

Mihin tarvitset naista?

– Nimenomaan! Hyvä kysymys. Olemme kohta olleet Riina-Maijan kanssa 11 vuotta naimisissa, niin kyllä minä olen miettinyt, että mihin naista oikeasti tarvitaan. Olen kuitenkin kohtuullinen romantikko. Haluan aika paljon läheisyyttä.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin 4.2. alkaen klo 20:30.

X