Julkkikset

Selviytyjät-voittaja Miska Haakana osallistui kokkikisaan, sai elokuvaroolin ja osti omakotitalon: ”Muutos on aika iso”

Koronavuosi sai tubettaja Miska Haakanan pistämään elämänsä uuteen uskoon. Alisa-rakkaansa kanssa oman kodin ostanut Miska innostui myös lenkkeilystä – Olen saanut valtavasti uutta energiaa, Miska iloitsee.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Mirva Kakko

Tubettaja Miska Haakana on yksi MasterChef VIP -kauden julkkiskilpailijoista.

Koronavuosi sai tubettaja Miska Haakanan pistämään elämänsä uuteen uskoon. Alisa-rakkaansa kanssa oman kodin ostanut Miska innostui myös lenkkeilystä – Olen saanut valtavasti uutta energiaa, Miska iloitsee.

Selviytyjät-voittaja ja tubettaja Miska Haakana on yksi 2. maaliskuuta alkavan MasterChef VIP -kauden julkkiskilpailijoista. Kokkausohjelma poiki Miskalle myös elokuvaroolin, kun hän tutustui kanssakilpailijaansa, näyttelijä-elokuvatuottaja Olga Temoseen.

– Juttelimme Olgan kanssa ja hän sanoi, että voisin sopia erääseen rooliin hänen ja Tuukan [Temonen] seuraavassa elokuvassa, jota aletaan kuvata keväällä. Kävin koekuvauksissa ja sain roolin. Se on minulle unelmien täyttymys, sillä olen haaveillut pienestä saakka näyttelemisestä ja harrastanutkin monta vuotta teatteria, Miska kertoo MTV:llä nähtävän ohjelman etäpressissä.

Lue myös: Kuinka hyvin tunnet Selviytyjät Pohjola -kilpailijat? Testaa Annan leikkimielisellä testillä!

Miska Haakana isojen elämänmuutosten keskellä

Hiljattain Miska toteutti toisenkin haaveensa Alisa-rakkaansa kanssa. Pari irtisanoi vuokrakotinsa ja osti omakotitalon Helsingin kupeesta.

– Olemme olleet viisi vuotta yhdessä, ja vähitellen meitä alkoi ärsyttää, miten paljon olemme laittaneet rahaa vuokraan. Löysimme tosi hienon talon, jonka autotallissa minulla on oma studioni. Muutos on aika iso, kun ajattelee, että vielä pari vuotta sitten asuin 16 neliön yksiössä, työkseen videoita tekevä Miska nauraa.

Miska Haakana alkoi lenkkeilemään koronavuonna.
Tubettaja Miska Haakana muutti elämäänsä varsin paljon koronavuoden aikana.

Poikkeusaikana Miska on myös laittanut elämäntapansa uuteen uskoon ja hoikistunut roimasti.

– Kun karanteeni alkoi, halusin jotain tekemistä, ja aloin lenkkeillä. Juoksen joka päivä 15 kilometriä. Olen saanut valtavasti uutta energiaa ja laihtunut varmaan 15 kiloa. En seuraa painoani kovin tarkasti, mutta ero on aika huima, kun vertaan nykytilannetta reilun vuoden takaisiin kuviin.

.

X