Göran Stubb ja Pirkko Mannola yhdessä Göranin pojan, Alexander Stubbin, kirjanjulkaisutilaisuudessa elokuussa.
Julkkikset

Seura: Avoliitto vahvisti Pirkko Mannolan ja Göran Stubbin rakkautta: ”Pirkko on ihana nainen”

Pirkko Mannola, 78, ja Göran Stubb, 82, ajattelivat kumpikin, että eivät enää haluaisi asua kenenkään kanssa. Rakkaus kuitenkin sai parin muuttamaan mielensä. "Meidän oli helppo solahtaa toistemme elämään", Pirkko sanoo Seuran haastattelussa.
Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Pekka Mustonen/Otavamedia

Näyttelijä ja iskelmälaulaja Pirkko Mannola, 78, ja jääkiekkovaikuttaja Göran Stubb, 82, kertovat Seura-lehdessä avoliiton vaikutuksista heidän yhteiseloonsa.

Ennen rakastumista toisiinsa sekä Pirkko että Göran olivat ehtineet julkisesti julistaa, että eivät enää aikoisi lyödä hynttyitä yhteen kenenkään kanssa:

”Tähän huusholliin en enää miestä huoli”, sanoi Pirkko.

”Paras tapa pilata hyvä suhde on muuttaa yhteen”, totesi Göran.

Yhdessä asuminen on vanhempana helpompaa kuin nuorena

Seuran haastattelussa pari kertoo, että heidät molemmat on yllättänyt se, miten helposti yhteinen arki lopulta käynnistyi.

”Meidän oli helppo solahtaa toistemme elämään. Yhdessä asumiseen on ollut jopa helpompi tottua nyt kuin nuorena. Olemme tulleet iän myötä ehkä rennommiksi”, Pirkko sanoo.

Göran paljastaa, että hän oli pyytänyt Pirkkoa ensimmäisen kerran treffeille jo vuonna 1959 kaksikon kohdattua töiden merkeissä. Hän sanookin aavistuksensa osuneen jo tuolloin oikeaan.

”Pirkko on täyttänyt kaikki odotukset, joita minulla oli vuonna 1959. Ihana nainen.”

Tulevan vuoden pari aloittaa valoisin mielin.

”Elämä on aika ihanaa”, Pirkko sanoo.

X