Julkkikset

Seura: Jennika Vikman kuuli ensimmäisenä siskonsa Erikan suhteesta Dannyyn: ”Tiesin sen sanomattakin”

Erika ja Jennika Vikman olivat lapsina jatkuvasti tukkanuottasilla, mutta nyt he ovat toistensa uskolliset ystävät. Jennika myös esiintyy Erikan miesystävän Dannyn taustalaulajana, siskokset kertovat Seura-lehdessä.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Pekka Nieminen/Otavamedia

Erika ja Jennika Vikman ovat nykyään toistensa uskottuja.

Erika ja Jennika Vikman olivat lapsina jatkuvasti tukkanuottasilla, mutta nyt he ovat toistensa uskolliset ystävät. Jennika myös esiintyy Erikan miesystävän Dannyn taustalaulajana, siskokset kertovat Seura-lehdessä.

Erika Vikman, 25, tutustui Ilkka ”Danny” Lipsaseen, 76, vuoden  2015 Tangomarkkinoilla. Ystävyys syventyi seurusteluksi, ja nykyään pariskunta asuu yhdessä Kirkkonummella.

Erikan sisko, 22-vuotias Jennika Vikman, tiesi rakkaudesta kuitenkin ennen kuin muut, Erika kertoo uusimmassa Seura-lehdessä.

”Oli helpottavaa, että oli joku, jolle kertoa. Jennika otti tiedon vastaan ihan kuin olisin kertonut ostaneeni kaupasta mehua.”

Jennika myöntää, että hänelle asia ei tullut yllätyksenä.

”Ei se ollut uutinen. Tiesin sen sanomattakin nähtyäni teidät yhdessä”, Jennika paljastaa Seura-lehdessä.

Jennika mukaan Dannyn kiertueelle

Erika ja Jennika eivät olleet lapsina aina samalla aaltopituudella. Siinä missä Erika oli huolehtivainen isosisko, oli Jennika räiskähtelevä pikkusisko, eikä konflikteilta voitu välttyä, siskokset kuvailevat Seurassa.

Nykyään asiat ovat toisin. Yhtenä suurena tekijänä asiassa oli Jennikan Australiassa viettämät yhdeksän kuukautta.

”Jennikan palattua tutustuimme uudelleen. Hän oli löytänyt sisäisen rauhan ja oli aivan kuin uusi ihminen. Emme enää riidelleet lainkaan. Huomasimme myös, että meillä on ihan samanlainen huumorintaju”, Erika kuvailee.

Läheisemmät välit tarkoittavat sitä, että laulavat siskokset ovat toistensa tukena ja turvana myös viihdemaailmassa. Etenkin nyt, kun myös Jennika on esiintyvä artisti: hän liittyi taustalaulajaksi Viimeinen ilta Dannyn seurassa -kiertueelle Dannyn pyynnöstä.

”Varoitin Dannyakin. Jos joku kohtelee Jennikaa kiertueella huonosti, kuulen siitä heti ja riennän apuun”, Erika sanoo Seurassa.

Lue lisää uusimmasta Seurasta!

X