Julkkikset

Seura: Satu Silvo ja Reidar Palmgren muuttivat yhteen 7 vuoden seurustelun jälkeen: ”Toisen temperamenttiin on ollut totuttelemista”

Näyttelijät Satu Silvo, 55, ja Reidar Palmgren, 51, iloitsevat yhteisestä elämästään. Seura-lehden tuoreessa haastattelussa seitsemän vuotta yhdessä ollut pariskunta kertoo, että Reidar on muuttanut virallisesti kirjansa Helsinkiin Tampereelta. Uuteen, yhteiseen arkeen on ollut totuttelemista.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Anu Nieminen/Otavamedia

Satu Silvo ja Reidar Palmgren

Näyttelijät Satu Silvo, 55, ja Reidar Palmgren, 51, iloitsevat yhteisestä elämästään. Seura-lehden tuoreessa haastattelussa seitsemän vuotta yhdessä ollut pariskunta kertoo, että Reidar on muuttanut virallisesti kirjansa Helsinkiin Tampereelta. Uuteen, yhteiseen arkeen on ollut totuttelemista.

Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin rakkaus syttyi seitsemän vuotta sitten yhteisessä produktiossa. Kihloissa vuodesta 2010 lähtien ollut pariskunta on kuitenkin asunut koko tämän ajan eri kaupungeissa: Satu Helsingin Käpylässä ja Reidar Tampereella, jossa hän on asunut opiskeluvuosistaan lähtien.

Seura-lehden tuoreessa haastattelussa Reidar Palmgren, 51, kertoo, että hän on vastikään muuttanut virallisesti kirjansa Helsinkiin Tampereelta. Hän kuitenkin säilyttää Tampereen-asuntonsa aikuistuvia poikiaan silmällä pitäen. Koti on nyt kuitenkin yhä selkeämmin Käpylässä.

Vaikka pariskunta on asunut vuosien ajan eri kaupungeissa, he ovat viettäneet yhteistä aikaa monena päivänä viikossa. Nykyinen, hieman muuttunut arki sujuu kahden näyttelijän liitossa sopuisasti.

– Emme riitele työasioista, eikä kyllä kauheasti muutenkaan, Palmgren kuvailee.

Yhteinen arki on vaatinut myös uuden omaksumista: toisen erilaiseen rytmiin ja temperamenttiin on täytynyt totutella.

– Satu on tähän ikään mennessä ehtinyt elää jo kaksi ja puoli ihmiselämää, hän on tehnyt niin valtavasti. Joskus tuntuu että liian valtavasti, mutta se on hänen persoonansa osa, Palmgren kuvailee.

– Teen kahdeksaa asiaa yhtä aikaa, Satu Silvo, 55, myöntää.

– Meidän temperamenttieron voisi kiteyttää niin, että minun tapani rentoutua on olla tekemättä ja Satun tapa rentoutua on tehdä jotain. Hän jaksaa olla paikallaan sen viisi minuuttia tai joskus hirveällä säkällä jopa yhden päivän, pelkästä joutenolosta nauttiva Palmgren sanoo.

”Ikääntyminen on hellyttävä asia”

Tänä syksynä taiteilijapariskunta tullaan näkemään Derek Benfieldin kirjoittamassa näytelmässä Toinen kerta toden sanoo, jossa nuoruudenrakastetut kohtaavat toisensa yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen.

Molemmilla näyttelijöillä on takanaan aiempia liittoja ja aikuisia lapsia: Silvo oli naimisissa näyttelijä Heikki Kinnusen kanssa vuosina 1986–2002. Avioliitosta syntyivät lapset Paavo ja Vilma Kinnunen, näyttelijöitä hekin. Palmgrenilla on kaksi poikaa aiemmasta liitosta.

Sadun ja Reidarin mukaan elämänkokemus on kahden aikuisen suhteessa jalostunut voimavaraksi.

– Ollaan tehty omat virheemme ja epäonnistumisemme ja hyvä niin, ehkä jotain on opittu, Palmgren sanoo.

– Vaikka menneisyys kulkee mukana, ne jäljet pitää jättää ja tehdä itseä kohtaan myötätuntotyötä, Silvo lisää.

Tulevassa näytelmässä molemmat näyttelijät esittävät roolihahmojaan sekä keski-ikäisinä että nuorina. Se on saanut heidät muistelemaan omaa nuoruuttaan ja sen koomisuutta.

– Samalla se auttaa näkemään oman ikääntymisen hellyttävänä asiana, jota voi katsoa lempein silmin, näyttelijä-kirjailija Palmgren huomauttaa.

Lähde: Seura

 

Lue myös:

Satu Silvo: ”Huomasin olleeni ilmainen piika”

SeuraReidar Palmgren ja Tapio Liinoja vievät Risto Rytin valokeilaan

Satu Silvo avoimena: ”Minulle on tärkeää, että seksi sujuu parisuhteessani”

Ei vettä ruoan kanssa – Satu Silvon 6 ravintovinkkiä parempaan oloon

Michael Monroe: ”Yksikään nainen ei voi väittää, että hänellä olisi minun lapseni”

X