Sini Sabotage
Sini Sabotagelta ja Tuisku Hakoniemeltä tulee yhteinen sinkku tässä kuussa.
Julkkikset

Sini Sabotage muutti yhteen räppäripoikaystävänsä kanssa: ”Olen todella onnellinen”

Laulaja Sini Sabotagen mukaan musiikki on tärkeässä roolissa hänen nykyisessä parisuhteessaan. Vuoden alussa yhteen muuttanut pariskunta julkaisee myös yhteisen rakkauslaulun marraskuussa.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Atte Kajova

Laulaja ja Idols-tuomarinakin tunnettu Sini Sabotage saapui Bohemian Rhapsody -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan yhdessä Töölön Ketterä -räppiduossa vaikuttavan räppärirakkaansa Matti8:n, oikealta nimeltään Tuisku Hakoniemen, kanssa. Samalla parista saatiin harvinainen yhteiskuva.

– Olen todella onnellinen tällä hetkellä. Kaikki palaset loksahtivat heti suhteemme alussa paikoilleen. Luulen, että musiikki on yksi isoimmista meitä yhdistävistä tekijöistä. Koska olemme samalla alalla, pystymme tukemaan ja ymmärtämään toisiamme paljon paremmin ja käymään musajuttuja läpi kotonakin, rakastunut Sini fiilistelee Tennispalatsissa järjestetyssä ensi-illassa.

Pariskunta on seurustellut jo tovin. Julkisuuden valokeilasta tähän asti poissa pysytellyt pariskunta muutti tammikuun alussa saman katon alle Sinin asuntoon Hakaniemeen.

– Tuisku muutti Hakaniemen-kotiini, jossa olen ehtinyt asua jo nelisen vuotta. On ollut hauskaa saada sinne seuraa. Pidän kämpästä tosi paljon, ja mahdumme molemmat sinne hyvin.

Tuisku Hakoniemi muutti tammikuun alussa Sini Sabotagen asuntoon Hakaniemeen.

Yhteinen rakkauslaulu marraskuussa

Yhteenmuuton lisäksi pariskunta on innostunut tekemään yhteistuumin musiikkia. Marraskuussa julkaistaan heidän ensimmäinen yhteinen sinkkunsa Sä oot siinä.

– Tuntuu tosi ihanalta julkaista uutta musiikkia niin, että kaikkein läheisin ihminen on siinä mukana – varsinkin, kun en ole julkaissut yli vuoteen mitään. Sanoisin, että kappale on rakkauslaulu, Sini kertoo.

Alun perin Sini teki kappaletta itsekseen, mutta Tuisku piti sitä niin hyvänä, että pyysi päästä mukaan kappaleelle.

– Olimme kumpikin studiolla viereisissä kopeissa tekemässä omia juttujamme, kun Tuisku tuli kuuntelemaan biisin ja innostui siitä. Olimme puhuneet, että teemme jossain vaiheessa yhdessä jotain, mutta näköjään se aika koitti jo nyt.

Sitä, tuleeko pariskunta tekemään yhteisiä projekteja myös tulevaisuudessa, ei Sini osaa vielä sanoa.

– Toistaiseksi keskitymme kuitenkin molemmat omiin juttuihimme.

X