John Corbett ja Bo Derek
John Corbett paljastaa, että hän ja Bo Derek katsovat paljon televisiosta yhdessä. Parin suosikkisarjoja ovat muun muassa Game of Thrones, Westworld, Fargo, Better Call Saul ja House of Cards.
Julkkikset

Sinkkuelämää-sarjan komistus John Corbett: ”Tiedän, mikä on pitkän ja hyvän parisuhteen salaisuus”

Sinkkuelämää-sarjan Aidanina muistettava John Corbett, 56, on ollut yhdessä 70-luvun seksisymbolina tunnetun Bo Derekin kanssa 15 vuoden ajan. – Olemme yhä onnellisia, hän sanoo.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: MV-Photos

Näyttelijä John Corbett, 56, saapui tuomariksi Monte Carlon 57. televisiofestivaalille seuranaan puolisonsa, näyttelijä Bo Derek, 60.

John muistetaan Suomessa parhaiten Sinkkuelämää-sarjan Carrien poikaystävänä Aidanina. Siviilissä hän on ollut yhdessä 1970-luvun seksisymbolina tunnetun Bo Derekin kanssa jo 15 vuoden ajan, vuodesta 2002 lähtien.

John Corbett sanoo, ettei hän tiedä, miten hän onnistui aikoinaan valloittamaan Bo Derekin sydämen. Sen sijaan hän uskoo tietävänsä pitkän ja onnellisen parisuhteen salaisuuden.

– Saimme toisemme nauramaan heti ensimmäisestä tunnista lähtien, ja Bo saa minut yhä edelleen nauramaan. Olemme yhä onnellisina yhdessä 15 vuotta tapaamisemme jälkeen.

John sanoo, että huumorin ja ilon lisäksi liitossa riittää luottamusta.

– En ole koskaan ollut mustasukkaista tyyppiä, eikä Bokaan onneksi ole. Voin lähteä kahdeksi kuukaudeksi kuvauksiin kauniin naisen kanssa ja näytellä hänen kanssaan useita rakastelukohtauksia, mutta lähtiessäni Bo sanoo vain, että nähdään sitten kun palaat. Hän ei ole lainkaan mustasukkainen.

John Corbett on myös hiusmuotoilija

Sinkkuelämää-ohjelmaa John Corbett muistelee lämmöllä.

– Kuvausten aikaan vuosina 2000 ja 2001 asuin Seattlessa ja muutin roolin takia New Yorkiin noin viiden kuukauden ajaksi. Oli mahtavaa päästä asumaan uuteen kaupunkiin, tehdä töitä siellä ja tutustua Sarah Jessica Parkeriin, jonka kanssa pääasiassa näyttelin.

John paljastaa valmistuneensa nuorena ja aloittelevana näyttelijänä myös hiusmuotoilijaksi.

– Ehdin tehdä kampaamossa töitä vain kuukauden ajan. Sen jälkeen irtisanouduin, koska sain niin huonoa palkkaa. Silloin tällöin pikku hiprakassa saatan yhä leikata kavereideni hiukset. Osaan edelleen tehdä permanentin ja saatan värjätä myös omat hiukseni tarvittaessa.

Näyttelijän kumppani Bo Derek ei kuitenkaan täysin luota miehensä kampaajan kykyihin.

– Bo ei anna minun tehdä hiuksilleen muuta kuin ranskanletin. Ehkä syynä on se, että hän on nähnyt minun leikkaavan ystävieni hiukset, John arvelee.

Lue myös:

Sikke Sumari: ”Hyvässä liitossa täytyy antaa vapautta ja läheisyyttä”

Miia Nuutila: ”Rakastuminen keski-ikäisenä on jopa parempaa kuin nuorena”

Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang: ”Rakastelukohtaukset ovat joskus epämiellyttäviä”

X