Viime vuoden Linnan juhlissa Kaisa Wallinheimolla oli yllään värikkäästä silkkikankaasta valmistettu luomus.
Julkkikset

Sinuhe Wallinheimon Kaisa-vaimo Linnan juhliin yli 100 000 euron timanttikoruissa – katso kuvat!

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo tietää, että hänen Kaisa-vaimonsa tulee olemaan yksi Linnan juhlien upeimmista kaunottarista. Kaisa Wallinheimolla on yllään italialaiset ökykorut.
Teksti: Virpi Valtonen

Entisen jääkiekkomaalivahdin, kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon vaimo, entinen korkeushyppääjä Kaisa Wallinheimo tulee olemaan yksi tämän vuoden Linnan juhlien kuvatuimmista kaunottarista.

Hänen iltapukunsa on suunnitellut Muotikuun Jaana Varkki-Terho ja pukuun sopivat arvokorut hän lainaa A. Tillanderilta.

Mitkä tahansa korut eivät kyseessä olekaan: italialaisen Pasquale Brunin luontoaiheisista timanttikoruista ei säihkettä ja luksusta puutu.

Salainen puutarha -malliston korut ovat 18 karaatin valkokultaa ja niissä on upeita pavé-istutettuja timantteja.

 

kaulakoru

 

Pelkästään sormus on arvoltaan jo lähes 10 000 euroa, korvakorut lähes 20 000 euroa, rannekoru 22 000 euroa. Koruista arvokkain, upea kaulakoru yltää arvoltaan lähes 60 000 euroon. Yhteensä korujen arvo on 110 350 euroa.

Viime vuonna epäilytti

Viime vuonna Sinuhe Wallinheimo oli epäileväinen vaimonsa itsenäisyyspuvun suhteen, sillä Kaisa Wallinheimo oli saanut värikkään silkkikankaan lahjaksi appiukoltaan ja tahtoi käyttää sitä puvussaan.

Kirjava ja virtaviivainen iltapuku kuitenkin onnistui ja urheilullinen, työkseen kuntoryhmiä sekä yksittäisiä kuntoilijoita valmentava Kaisa Wallinheimo kantoi merenneitohelmaisen puvun upeasti.

 Minulle itsenäisyyspäivän juhlat eivät hirveästi sydämentykytyksiä aiheuta, mutta vaimolle tietenkin, Sinuhe kertoi Annalle.

 Olen nähnyt kokopunaisen asun. Se tulee kyllä olemaan hieno. Jos viime vuonna olin vähän skeptinen, niin nyt on tulossa tosi upea kokonaisuus. Minä ainakin tykkäsin siitä. Se riittää minulle.

Lue lisää:

Kike Elomaa sinisessä vekkihameessa Linnan juhliin

Susanna Koski räväyttää: vartalokorussa Linnan juhliin

X