Julkkikset

Sisarukset Vappu Pimiä ja Veera Rikkonen: Tämä sinun pitäisi tietää siskostani

Vappu Pimiä, 40, ja Veera Rikkonen, 36, kertovat toisistaan sen, mitä meidän pitäisi heistä tietää. Veera ottaa kantaa arvosteluun, jota Vappu ja muut naiset joutuvat somessa kohtaamaan.
Teksti: Sari Hannikainen Kuvat: Mirva Kakko

Vappu Pimiä ja Veera Rikkonen ovat sisaruksia, mutta toisen tuntevat kaikki, toinen taas on halunnut elää julkisuudesta sivussa.

Nyt Vappu kertoo, mitä suuren yleisön pitäisi tietää hänen siskostaan Veerasta. Veera taas kertoo, mitä suuri yleisö ei tiedä hänen siskostaan Vapusta.

Mitä suuren yleisön pitäisi tietää Veerasta?

Vappu: ”Veeralla on mahtava ura, hän työskentelee Estée Lauderin maajohtajana. Siskoni on hyvin tunnollinen, joten uskon, että hän pääsee urallaan sinne, minne haluaakin. Ikä on tuonut tietynlaista napakkuutta häneen. Miellyttämisen tarve on vähentynyt koko ajan, mikä on tosi hyvä.  Olen itsekin hyvin suorapuheinen työyhteisössä. En tuhlaa kenenkään aikaa, vaan sanon heti, jos asiat eivät toimi. Veera ei ole lähdössä työstään minnekään, mutta hänet kannattaisi napata, jos hän olisi. Hän on upea liikenainen.”

Mitä suuri yleisö ei tiedä Vapusta?

Vappu Pimiä

Veera muistuttaa, että Vappu on tavallinen työtä tekevä nainen julkisuudesta huolimatta.

Veera: ”Ensimmäisenä mieleeni tulee se, että kunpa ihmiset ymmärtäisivät, että Vappu on vain tavallinen ihminen. Minusta on ikävä seurata vierestä, miten häntä ja muita julkisuuden henkilöitä kritisoidaan sosiaalisessa mediassa. Eräs mies kommentoi Instagramissa todella ikävästi Vapun vaatetusta. Kun klikkasin miehen profiilia, huomasin, että hän on pienen tyttären isä. Ketään ei saa arvostella ulkonäön ja vaatetuksen perusteella, enkä haluaisi, että kukaan näyttää tyttärelleen, että sellainen käytös olisi ok. Jokaisen kannattaisi miettiä, millaista esimerkkiä näyttää somekäytöksellään lapselleen. Vapun julkisuus on tullut siitä, että hän tekee työtä, joka on julkista. Kaiken takana on tavallinen työtä tekevä nainen.”

Lue myös: Siskokset Vappu Pimiä ja Veera Rikkonen: ”Menestys ei ole tullut meille itsestään”

X