Vappu Pimiällä on hurja määrä faneja Instagramissa.
Vappu Pimiällä on hurja määrä faneja Instagramissa.
Julkkikset

Someguru Vappu Pimiä paljastaa Instagram-idolinsa: ”Olen aivan rakastunut Drew Barrymoreen”

Juontaja Vappu Pimiä on saavuttanut hurjan suosion Instagramissa. Hän haluaa jakaa rehellisiä kuvia ja videoita omasta arjestaan ilman turhia silotteluja. Omaksi Instagram-idolikseen hän nostaa Drew Barrymoren.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Tiia Ahjotuli, Paula Kukkonen

Juontaja Vappu Pimiällä, 41, on tällä hetkellä yli 117 000 seuraajaa Instagramissa. Määrä on vaikuttava – harva suomalainen televisiokasvo yltää samoihin mittoihin.

Koska seuraajia on noinkin hurja määrä, Vappu kertoo saavansa kommentteja sekä yksityisviestejä todella paljon.

– Minulla on palautunut usko ihmiskuntaan. Yhdessä vaiheessa puhuttiin niin paljon somevihasta, mitä on myös todella paljon: huutelua ja sen sellaista. Mutta kuitenkin noin 95 prosenttia näistä ihmisistä on todella ihania ja minulle tulee pääosin ihania viestejä. Pyrin lukemaan kaikki, mutta läheskään kaikkiin en pysty vastaamaan, Vappu hymyilee.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Vappu uskoo yhdeksi salaisuudekseen sen, että hän esittelee sosiaalisessa mediassa oikeaa arkeaan: aamu-unisia kuvia, meikitöntä hipiää ja lasten kinailuja.

– Ja moni kiittelee myös sitä, että olen näyttänyt, että voit yhdistää sekä perhe-elämän että uran, ei tarvitse valita jompaakumpaa, Vappu kertoo.

– Itse olen kasvanut sellaisessa perheessä, jossa äiti kävi aina töissä. Meistä on tullut kuitenkin tullut ihan allright, enkä koe jääneeni mistään paitsi: olemme viettäneet perheen kanssa paljon yhteistä aikaa. Tietyllä tapaa haluan myös antaa sen mallin myös lapsilleni, että työnteko kuuluu myös elämään.

Lue myösVappu Pimiän ja Marja Hintikan somevinkit: Ole oma itsesi, muista suojella itseäsi – äläkä jaa kaikille omaa ”vereslihahaavaasi”

Julkisuudenhenkilöt ovat lähempänä taviksia – Drew Barrymore teki Vappu Pimiään vaikutuksen

Vappu Pimiä kertoo, että sosiaalisen median myötä taviksetkin ovat päässeet eri tavoin lähemmäs julkisuudenhenkilöitä. Kaukaa fanittamisen sijaan he pääsevät ikään kuin iholle.

– Tämä kulttuuri on muuttunut niin paljon: ennen näit ihmisen televisiossa ja nyt voitkin olla heidän kanssaan vuorovaikutuksessa, Vappu kuvailee.

– Veikkaan, että jopa jotkut maailmantähdet vastailevat itse seuraajilleen, jonkun verran ainakin – tai sitten heillä omat PR-henkilöt, neljä ihmistä valkattuna siihen hommaan! Vappu nauraa.

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä saa somekanavissaan niin paljon viestejä, ettei hän millään ehdi vastaamaan niihin kaikkiin.

– Mutta ihmiset ovat jotenkin lähempänä. Esimerkiksi näyttelijä Drew Barrymore päivittelee someaan ahkerasti. En ole koskaan hänen elokuvistaan niinkään välittänyt, mutta nyt olen aivan rakastunut häneen! Hän on maailman paras tuolla Instassa, Vappu kehuu.

Vapusta itsestäänkin on ihanaa nähdä pintaa syvemmälle.

– Olen katsonut Drew Barrymoren Insta-livejä ja tykännyt postauksista, joissa hän tulee esille niin itseironisena ja hauskana, luonnollisena. Se on todella piristävää, Vappu hehkuttaa.

– Instagram voi tuoda ihmisistä esiin aivan uusia puolia ja piirteitä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Drew Barrymore (@drewbarrymore) jakama julkaisu

Esimerkiksi tästä(kin) Drew Barrymoren kuvasta Vappu on tykännyt.

Lue myös:

Vappu Pimiällä ja aviomiehellä takana stressaava vuosi: ”Vaikeammat ajat vain vahvistavat meitä”

Siskokset Vappu Pimiä ja Veera Rikkonen: ”Olemme toteuttaneet unelmamme tekemällä”

Sisarukset Vappu Pimiä ja Veera Rikkonen: Tämä sinun pitäisi tietää siskostani

X