Kristiina ja Mikko Kekäläinen menivät naimisiin vuonna 2008.
Kristiina ja Mikko Kekäläinen menivät naimisiin vuonna 2008.
Julkkikset

Suosikkijuontajapari Kristiina ja Mikko Kekäläinen viettivät juuri teräshäitään – näin parin rakkaustarina sai alkunsa

Naimisissa oleva juontajapari Mikko ja Kristiina Kekäläinen viettivät juuri teräshäitään. Rakkaustarina alkoi yli 15 vuotta sitten, kiitos Amorin apulaisena toimineen ystävän.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Urheilutoimittaja Kristiina Kekäläisen, 39, ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Mikko Kekäläisen, 41, rakkaustarina syttyi yli 15 vuotta sitten. Lähes ensisilmäyksellä toisiinsa hullaantuneet Kristiina ja Mikko viettivät juuri teräshäitään – he ovat olleet naimisissa 11 vuotta. Pari meni naimisiin 19. tammikuuta 2008 Kajaanin kirkossa.

Merkkipäivän kunniaksi Kristiina julkaisi Instagram-tilillään muistelukuvan häistä 11 vuoden takaa. ”Kajaanin kirkko lauantaina 19.1.2019 ja ruuhkatukat sen sisällä samalla päivämäärällä vuonna 2008”, Kristiina kirjoitti kuvan yhteyteen.

Paina kuvan oikeasta reunasta, niin näet kuvan.

Lue myös: Hääpäivien nimet: pumpulihäät, nahkahäät, tinahäät… Ota selvää, mitä hääpäivää te vietätte seuraavaksi!

Näin Mikon ja Kristiinan rakkaus alkoi

Pariskunta tapasi yli 15 vuotta sitten, kun Kristiinan ystävä ilmoitti löytäneensä sattumalta Kristiinalle miehen. Ystävä oli aivan varma, että Mikko ja Kristiina sopisivat täydellisesti yhteen.

Kristiina ei ollut aluksi innostunut sokkotreffeistä, mutta ystävän suostuttelemina Kristiina ja Mikko vaihtoivat numeroita ja aloittivat viestittelyn. Kun muutamat viestit oli vaihdettu, Kristiina pyysi Mikon kuvaa nähtäväkseen. Kuvien vaihdon jälkeen sovittiin treffit.

Tuolloin Kristiina työskenteli Kajaanissa Yle Kainuun radiossa ja Mikko kävi armeijaa Upinniemen varuskunnassa Kirkkonummella. He tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa Joensuun Amarillossa.

Tuosta illasta lähtien Kristiina ja Mikko ovat pitäneet yhtä.

– Jokin Kristiinassa veti selittämättömästi puoleensa – ja vetää edelleen, Mikko kertoi Annan haastattelussa vuonna 2018.

”Muistan, että Mikko sai minut nauramaan. Silloin ajattelin, että taidan olla tosi ihastunut”, Kristiina muisteli hänen ja Mikon alkutaipaletta Anna-lehdessä 2018.

Kihlat vaihdettiin Joensuussa päivälleen kaksi vuotta ensitapaamisen jälkeen. Mikko kosi Kristiinaa ”täytenä yllätyksenä”.

– Pyysin Kristiinaa Martti Vainaa & Sallitut aineet -yhtyeen keikalle. Se, että olimme taas yhdessä Joensuussa samana päivämääränä, tuntui olevan universumin tapa viestittää, että nyt on oikea hetki ottaa suhteessa seuraava askel, Mikko kertoi samassa haastattelussa.

Pari muutti yhteen Espooseen vuonna 2005, ja häitä vietettiin kolme vuotta myöhemmin Kajaanin kirkossa. Avioliitto merkitsi molemmille vahvaa sitoutumista. Pariskunnalla on nyt kaksi lasta.

Lue avioparin yhteishaastattelu: Naimisissa oleva juontajapari Kristiina ja Mikko Kekäläinen: ”Emme koskaan lakaise vaikeita asioita maton alle”

X