– Itsenäisyyspäivän juhlat siintävät jo suunnitelmissa, Susanna Koski kertoi saapuessaan Helsingissä Westerback Horse Eveng with Longines -juhlaan.
Julkkikset

Susanna Koski räväyttää: vartalokorussa Linnan juhliin

Viime vuonna Linnan juhlissa 80 000 euron ökykorulla huomiota herättänyt kansanedustaja Susanna Koski aikoo tänä vuonna pukeutua häntä varten valmistettuun vartalokoruun.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Pekka Mustonen, Tommi Tuomi/Otavamedia

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski hätkähdytti viime itsenäisyyspäivänä saapumalla Presidentinlinnaan 80 000 euron arvoisessa lainakorussa ja läpikuultavassa iltapuvussa.

Alexander Tillanderin kultaseppämestari Jouni Salon suunnittelemassa ja valmistamassa korussa oli 605 timanttia ja sinisafiiri. Kaulan ympäri kiertyvässä korussa oli oikean solisluun päälle laskeutuva pitsimäinen timanttikukka.

susanna

Susanna Koskella oli Linnan juhlissa vuonna 2015 yllään uniikki, 80 000 euron arvoinen lainakoru.

Myös tänä vuonna Linnan juhlissa Susannan yllä tullaan näkemään Salon tekemä koru.

– Tässä vaiheessa voin sanoa, että suunnitteilla on vartalokoru. En ole vielä lyönyt lukkoon pukusuunnittelijaa, mutta asiasta on keskusteltu Marita Huurinaisen kanssa. Hän otti minuun yhteyttä ihan kreivin aikaan ja kysyi, mitä toivoisin puvultani. Kerroin hänelle toiveestani, ja Jouni Salo käy Maritan kanssa suunnitelmia läpi, Susanna kertoo.

Marita Huurinainen suunnitteli vuonna 2003 iltapuvun, joka nähtiin kansanedustaja Eija-Riitta Korholan päällä Suomen Kuvalehden Mies -lehden kannessa ja myöhemmin myös Linnan juhlissa. Korhola kertoi tuolloin nettisivuillaan ihastuneensa hieman sadomasokistiseen ja itseironiseen lookiin. Rohkea puku olikin kyseisen vuoden Linnan juhlien kuvatuimpia.

Lue myös:

Linnan juhlien skandaalit: porttikieltoja, kuhertelua ja tyylimokia

Linnan juhlat 2015 – Kauneimmat iltapuvut

Linnan juhlien viime vuosien kuningattaret – Katso kuvat, ja äänestä suosikkiasi

X