Hyvinvointialalla työskentelevät Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen odottavat parhaillaan ensimmäistä lastaan. Pienokaisen laskettu aika on kesäkuussa.
Hyvinvointialalla työskentelevät Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen odottavat parhaillaan ensimmäistä lastaan. Pienokaisen laskettu aika on kesäkuussa.
Julkkikset

Aki Mannisen hartaasti odotetun tyttären laskettu aika osuu tv-sarjan kuvausten puoliväliin: ”Toivon, että ehdin napanuoran katkaisemaan”

Suurin pudottaja -valmentaja Aki Mannisen ja hänen Rita-vaimonsa tyttären laskettu aika on 19. kesäkuuta. Nyt Akia jännittää, ehtiikö hän vaimonsa mukaan synnytyssaliin – tv-kisa on nimittäin silloin vasta puolivälissä.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Syyskuussa käynnistyvän Suurin pudottaja –ohjelman toisena huippuvalmentajana nähdään personal trainer ja hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen.

Nelisen vuotta valmennustyötä tehnyt Aki kertoo lähtevänsä mukaan ohjelmaan hyvillä mielin, vaikka esikoistyttären laskettu aika osuukin päällekkäin ohjelman kuvausten kanssa.

– Laskettu aika on kuvausten puolivälissä eli kesäkuun 19. päivä. Olen silloin kuvauksissa ja toivon, että ehdin napanuoran katkaisemaan.

”Odotusaika on mennyt oikein mallikkaasti”

Avoimesti lapsettomuudestaan ja vauvahaaveistaan puhuneet Aki ja Rita Niemi-Manninen ilmoittivat viime vuoden marraskuussa odottavansa esikoistaan kolmen ja puolen vuoden yrittämisen jälkeen. Pariskunnan oli jo tarkoitus aloittaa lapsettomuushoidot, mutta niitä ei yllättäen tarvittukaan.

Nyt kauan odotettu raskaus on loppusuoralla. Akin mukaan odotusaika on mennyt hyvin. Hän kertoo olevansa erityisen ylpeä Ritasta.

– Vaimon mieliala on ollut välillä kuin kevätsää konsanaan, eli se vaihtelee aika lahjakkaasti. Vaimoni on kuitenkin aivan ihana. Täytyy nostaa iso hattu, sillä Rita on hoitanut raskausajan hienosti.

Tulevat vanhemmat ovat jo remontoineet kotinsa uutta perheenjäsentä varten.

– Raskausajassa isoin yllätys on meille ollut se, kuinka paljon vauvalle täytyy hankkia kaikkea tavaraa. Olen joutunut vähän töihin, mutta kaikki muutos on tervetullutta.

”Koen olevani vasta nyt valmis isäksi”

Ensimmäisen lapsen saaminen on jännittävää aikaa. Aki myöntää olevansa jopa hieman kauhuissaan, vaikka kokeekin olevansa valmis isäksi.

– En ole koskaan kasvattanut lasta, enkä tiedä, millä tavalla homma toimii. Mutta uskon, että työ tekijäänsä opettaa.

Tuleva isä haluaisikin jo kovasti päästä kohtaamaan pienen tyttärensä.

– Odotan isänä eniten sitä, että saan tuntea ensimmäistä kertaa elämässäni jotain sellaista, mitä en ole koskaan ennen tuntenut.

Rita on päivittänyt Instagramin puolelle paljon kuvia hänen ja Akin odotusajan tunnelmista.

X