Sanna Saarijärvi ja Hermanni Seppälä
Sanna Saarijärvi ja Hermanni Seppälä avioituivat 11 yhteisen vuoden jälkeen. – Olen todella onnekas. Saan Hermannista hienon aviomiehen, Sanna iloitsi.
Julkkikset

Tällaiset olivat Sanna Saarijärven julkkishäät: ”Sain enemmän kuin olisin voinut toivoa”

Näyttelijä Sanna Saarijärven ja Hermanni Seppälän häitä juhlittiin peräti kahden päivän ajan. Julkkiksia ja nimekkäitä esiintyjiä pursunneet häät saivat Sannan hehkumaan onnea. – Häämme olivat täydelliset, Sanna sanoo.
Teksti: Virpi Valtonen

Pitkään yhdessä olleet näyttelijä Sanna Saarijärvi, 47, ja Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä, 47, avioituivat viime viikonloppuna Tuusulassa.

– Tärkeintä oli saada liitollemme siunaus niin myötä- kuin vastamäessä. Se lujittaa suhdettamme entisestään. Haluamme oikeasti olla kahden ja jakaa kaiken. Täydennämme toisiamme, enkä voisi kuvitellakaan elämääni ilman häntä, Sanna kertoi Annalle.

– Olen todella onnekas. Saan Hermannista hienon aviomiehen. Hän on älykäs ja empaattinen, välittävä isä ja puoliso: täydellinen mies juuri minulle, Sanna herkistyi.

Yllättävä kappalevalinta kirkkoon

Kaksipäiväinen hääjuhla alkoi lauantai-iltana, kun Sanna asteli kirkkoon dramaattisen, Oopperan kummitus –musikaalista tutun kappaleen tahdissa.

Sannan mukaan pari valitsi häämusiikikseen kappaleen Oopperan kummituksesta siksi, että hän näytteli aikoinaan kyseisen musikaalin pääroolin.

Hääparin tytär Fanny-Amanda, 10, oli jo kauan odottanut vanhempiensa avioitumista. Hän toimi juhlassa morsiustyttönä.

– Tyttärellemme naimisiinmenomme tuntui olevan erityisen iso juttu. Hän odotti kovasti tärkeää tehtäväänsä morsiusneitona. Toki oli myös tärkeää, että isäni Helge saatteli minut alttarille ja piti maljapuheen. Meillä on erittäin läheiset välit, Sanna kertoi.

Sannan Tuulikki-äiti menehtyi 12 vuotta sitten vuosien syöpätaistelun jälkeen.

Parin vihkinyt, television Ensitreffit alttarilla -ohjelmastakin tuttu pappi Kari Kanala kehui hääparin dramatiikan tajua. Kauniista vihkitoimituksesta runsaasti kehuja saanut pappi sanoi iloitsevansa etenkin siitä, ettei jo 11 vuotta yhtä pitäneen parin avioliitosta tule taatusti puuttumaan rakkautta tai romantiikkaa. Kanala myös laulaa lurautti kirkossa Tapani Kansan Mistä rakkaus alkoi -kappaleen.

Hääpuku ja vihkisormus olivat myöhästyä häistä

Sanna oli pukeutunut Sari Hörkön suunnittelemaan valkoiseen hääpukuun. Sanna kertoi saaneensa hääpukunsa ja vihkisormuksensa vain päivää ennen häitä.

– Tämmöinen minä olen, ja silti Hermanni haluaa minut vaimokseen, Sanna totesi. Hän kertoi olevansa todella tyytyväinen luunväriseen pukuunsa, jossa oli silkkiä ja sifonkia.

– Ja Kaarina Kivilahdelta polttarilahjaksi saamani kengät sopivat pukuuni hienosti, Sanna iloitsi.

Sanna Saarijärven hääpuku

Sanna Saarijärvi sanoi, että hänen luunvärinen hääpukunsa oli aivan hänen tyylisensä. Sannan ja Hermannin tytär Fanny-Amanda toimi morsiustyttönä ja ripotteli ruusun terälehtiä kirkon käytävälle.

Kihlasormukset Sanna ja Hermanni ostivat reilu vuosi sitten New Yorkin 5th Avenuelta, kun Hermanni yllättäen kosi Sannaa 11 vuoden avoliiton jälkeen.

Nyt vasemman käden nimettömässä kimaltelee myös vihkisormus.

– Halusin yksinkertaisen ja tyylikkään valkokultaisen sormuksen yhdellä isommalla timantilla, Sanna esitteli sormustaan.

Häissä esiintyi lukuisia huippuartisteja

Sanna ja Hermanni juhlivat häitään Tuusulassa Krapin Pajalla. Hääjuhla oli poikkeuksellinen jo pelkästään juhlien mittavan esiintyjäkaartin takia, sillä juhlavieraina oli runsaasti pariskunnan näyttelijä- ja muusikkoystäviä.

Kirkossa laulaja Jonna Geagea esitti pariskunnalle Johanna Kurkelan Rakkauslaulun. Kirkossa esiintyi myös illan bändin solistina toiminut Idols-voittaja Martti Saarinen.

Näyttelijä Miia Nuutila luki kirkossa otteita Raamatusta. Ja kun Sanna ja Hermanni olivat sanoneet toisilleen ”Tahdon” ja vaihtaneet hellän suudelman, aloittivat näyttelijät Sinikka Sokka ja Riikka Havukainen kappaleen Kalliolle kukkulalle. Muu juhlaväki yhtyi lauluun, jonka tahdissa aviopari asteli ulos kirkosta.

– Tunnelma kirkossa oli huikea. Jonnan ja Martin esittämät kappaleet herkistivät, ja Kalliolle kukkulalle kruunasi hienon rakkauden hetken, Sanna sanoo.

Sinikka Sokka ja Aino Seppo

Sinikka Sokka lauloi vihkimisen jälkeen Kalliolle kukkulalle -kappaleen, jonka tahdissa hääpari poistui kirkosta. Myös näyttelijä Aino Seppo osallistui juhliin.

Maljapuheiden ja onnitteluiden jälkeen ilta jatkui Krapin Pajan upealla juhlaillallisella. Häävalssin sijaan tuore aviopari tanssi häätanssin Sami Saaren Ainutkertainen -kappaleen tahtiin.

Häiden vieraslistalla oli kymmeniä julkisuudesta tuttuja naamoja, ja juhlan seremoniamestarina toimi Esko Eerikäinen. Bestmanien ja kaason puheiden jälkeen alkoi varsinainen ilotulitus: erilaisten musiikkiesitysten virta, josta ei ollut tulla loppua.

Näyttelijät Eija Vilpas ja Riitta Havukainen yllättivät tuoreen avioparin pukemalla ylleen Fakta homma -ohjelmasta tuttujen Hansun ja Pirren asut. Kaksikko nauratti juhlakansaa kyyneliin asti.

– Kyyneleet – niin ilon kuin surun –  kuuluvat elämään, totesi liikuttunut morsian.

Jonna Geagea

Jonna Geagea esiintyi niin kirkossa kuin hääjuhlassakin.

Laulaja Saija ”Sani” Aartela esitti avioparin toiveesta Samuli Edelmannin kanssa duetoimansa kappaleen Tuhat yötä. Tanssilattialla nähtiin villiä tanssia viimeistään siinä vaiheessa, kun Sanin esittämä Aikakoneen Neiti Groove -hitti alkoi. Tanssiin väkeä villitsivät myös muun muassa Ville Pusa, Jonna Geagea, Raptori-yhtyeestä tuttu Ismo ”Izmo” Heikkilä sekä Jean S. -yhtyeestä tuttu Antti Paavilainen.

Koska tuore aviopari halusi järjestää ystävilleen hyvät bileet, juhlat jatkuivat vielä sunnuntaina noin 50 hengen voimin Sannan ja Hermannin uudessa kodissa, jossa oli tarjolla grilliruokaa ja livemusiikkia. Häämatkalle aviopari aikoo suunnata vasta myöhemmin.

– Häämme olivat täydelliset! Paljon enemmän kuin koskaan olisin voinut toivoa tai haaveilla! Olemme saaneet jo upean häävideon, jota olemme tässä katselleet kyynel silmässä uudelleen ja uudelleen, Sanna sanoo Annalle.

Lue lisää:

Näyttelijä Sanna Saarijärven yllätysuutinen: Kesällä naimisiin!

Ensitreffit alttarilla -pappi Kari Kanala: ”Olin tottunut ajatukseen, ettei minusta tule isää”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Kari Kanala neuvoo: Älä sano tätä eroamassa olevalle ystävällesi

X