Julkkikset

Tällaisia ovat uudet maajussit: amerikanrautoja, paritanssia ja harrastelampaita! Kenet haluat mukaan ohjelmaan?

Syksyllä alkavan Maajussille morsian -ohjelman 11. kauden maajussit on julkaistu. Joukossa on niin maitotuottajia, kasvinviljelijöitä kuin hevostilallisiakin. Äänestä suosikkiasi!
12.3.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MTV

Maajussille morsian -ohjelman yhdennentoista tuotantokauden maajussit ovat kaikki valmiita uuteen rakkauteen. Ohjelma alkaa syksyllä 2018 ja nyt on tullut aika lähetää maajusseille kirjeitä. Maajussien esittelyjakso nähdään tänään kello 20 MTV3-kanavalla.

Maajusseja on tässä vaiheessa mukana kahdeksan. Jos konsepti jatkuu tututtuun tapaan, aivan kaikkien elämää ei kuitenkaan päästä ohjelmassa seuraamaan. Lue, millaisia tulevan kauden maajussit ovat ja äänestä, kenet ainakin haluaisit nähdä syksyllä alkavassa ohjelmassa!

Aapeli, 31, Rantsila

Rantsilassa Pohjois-Pohjanmaalla asuva Aapeli, 31, on 300-lehmäisen maitotilan isäntä. Lisäksi Aapelilla on ajokoiraksi koulutettava koira Ässä, kissa Hertta ja muutama harrastelammas.

Aapeli kuvailee itseään avoimeksi ja hauskaksi persoonaksi, joka on äärettömän hyvä tekemään ruokaa ja jossa on myös romantikon vikaa. Hänellä on edellisesti avioliitostaan 2-vuotias poika, jota hän näkee säännöllisesti. Erosta on aikaa noin vuosi, ja nyt Aapeli toivoo löytävänsä rinnalleen uuden kumppanin.

Aapeli etsii energistä, avointa ja ennakoluulotonta naista, jonka kanssa kodista tulisi taas mukavampi paikka elää.

Aatu, 22, Alavus

Aatu, 22, toimii lypsykarjatilan isäntänä Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Tilalla on 30 lehmää, vasikoita, muutama hieho, viljeltävää peltoa ja metsää.

Aatu kertoo olevansa luotettava, huumorintajuinen, iloinen ja rakastava tyyppi. Hänelle on tärkeää pitää ystävät ja perhe lähellä. Aattu kokee elävänsä unelmaelämäänsä, josta tosin puuttuu yksi palanen.

Seikkailunhaluinen Aatu toivoo löytävänsä vierelleen naisen, jolla olisi heittäytymiskykyä. Hän arvostaisi myös sitä, että naisella olisi rohkeutta tavoitella omia unelmiaan.

Aino, 36, Hämeenkoski

Hämeenkoskelainen Aino, 36, työskentelee hevostalouden opettajana maatalousoppilaitoksessa. Kotitallissaan hänellä on 11 hevosta ja tänä vuonna varsoja on syntymässä vielä lisää. Luonteeltaan Aino on hauska ja iloinen. Hän haaveilee omasta perheestä ja tavallisesta arjesta, jonka voisi jakaa puolison kanssa.

Ainon unelmien mies on rehellinen, luotettava ja huumorintajuinen. Pilkettä silmäkulmasta täytyy löytyä. Miehen ulkonäöllä ei ole Ainolle suurta merkitystä, mutta komeus on plussaa. Lisäksi Aino arvostaa älyä ja ruoanlaittotaitoja.

Antti-Jussi, 30, Kangasala

Antti-Jussi, 30, on maanviljelijä Kangasalta. Hän toimii isäntänä lypsykarjatilalla, jossa on lähes 90 lehmää. Tilan töihin kuuluu myös viljanviljelyä ja metsätaloutta.

Amerikanrautoja ja kuntoilua harrastava Antti-Jussi kertoo olevansa rauhallinen ja rehellinen tyyppi. Kumppanilleen hän haluaa olla läsnä, tukena ja turvana. Antti-Jussi etsii luotettavaa, rehellistä, avointa ja rakastavaa naista, jonka katseessa on ilkikurisuutta.

Ilmari, 26, Nousiainen

Ilmari, 26, on kasvinviljelijä Nousiaisista. Hän viljelee sokerijuurikasta, öljy-rapsia, ruokahernettä, ruista ja kuminaa. Luonteeltaan Ilmari kertoo olevansa  rohkea ja kekseliäs. Hän matkustelee, harrastaa kansanmusiikkia ja West Coast Swing-paritanssia sekä soittaa vähärivistä haitaria.

Ilmari etsii rakkautta tosissaan. Hänen elämänsä on hyvässä järjestyksessä mutta puoliso puuttuu. Hän etsii rinnalleen naista, joka olisi rehellinen ja avoin ja uskaltasi kertoa itsestään niin hyvässä kuin pahassa.

Mauno, 35, Perniö

Perniöläinen Mauno, 35, on täyspäiväisesti it-asiantuntija ja osa-aikaisesti maanviljelijä. Hän viljelee sokerijuurikasta, viljoja ja härkäpapua.

Mauno on omien sanojensa mukaan rento, avoin ja helposti lähestyttävä persoona. Hän harrastaa ratsastusta ja haluaa kokeilla uusia asioita. Maunolla on edellisestä avioliitostaan 11- ja 9-vuotiaat tyttäret, jotka asuvat hänen kanssaan joka toinen viikko.

Mauno on ollut sinkkuna kolme ja puoli vuotta ja etsii nyt vakavaa suhdetta ja tosirakkautta. Hän toivoo löytävänsä rinnalleen sielunkumppanin, joka olisi aktiviinen ja kokeilunhaluinen persoona.

Petra, 44, Hämeenkoski

Petra, 44, on Hämeenkoskella asuva sijoitusneuvoja, joka pyörittää sivutoimenaan kenneliä ja kasvattaa lampaita. Lisäksi Petra haaveilee alpakoista.

Luonteeltaan Petra kertoo olevansa aito, empaattinen ja peittelemätön. Hänen kanssaan saa nauraa. Petralla on edellisestä liitostaan kaksi tytärtä, joista toinen on pian täysi-ikäinen ja toinen on kahdeksannella luokalla.

Petra toivoo rinnalleen miestä, jonka kanssa on hauskaa ja jonka kanssa hän pystyisi keskustelemaan asioista. Lisäksi olisi mahtavaa, jos mies osaisi laittaa ruokaa ja toisi silloin tällöin kukkia.

Tuomo, 31, Rantasalmi

Tuomo on 31-vuotias maitotilayrittäjä Rantasalmelta. Hän toimii isäntänä tilalla, jossa on yli 40 lypsylehmää, peltoa ja metsää. Lisäksi hän pyörittää  vuokramökkitoimintaa turisteille.

Tuomo on omien sanojensa mukaan iloinen, huumorintajuinen, mukava ja leppoisa persoona. Hänellä on rento elämänasenne eikä hän stressaa turhia.

Tuomo etsii rinnalleen naista, joka on iloinen ja positiivinen. Hän toivoo kumppanilta huomiota, luottamusta, kosketusta, sitoutumista, hymyilyä ja yhteisestä elämästä nauttimista. Tuomosta on tärkeää, että parisuhteessa puhalletaan yhteen hiileen.

Lähde: MTV

Kenet haluaisit ainakin nähdä Maajussille morsian -ohjelmassa?

Katso tilanne vastaamatta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *