Tangokuningatar Saana Sassali on seurustellut kahdeksan vuotta avomiehensä Markon kanssa.
Tangokuningatar Saana Sassali on seurustellut kahdeksan vuotta avomiehensä Markon kanssa.
Julkkikset

Tangokuningatar Saana Sassalin, 29, avomies on punkbändissä soittava rokkari – tältä hän näyttää

Uudeksi tangokuningattareksi valittu 29-vuotias Saana Sassali toteuttaa unelmiaan. Tukena hänellä on avomies Marko, jonka elämässä musiikki näyttelee myös merkittävää roolia.
Teksti: Anna.fi, Johanna Yrjölä Kuvat: Slava Vinokurov/Seinäjoen Tangomarkkinat

Uudeksi tangokuningattareksi valittu 29-vuotias Saana Sassali on päättänyt alkaa toteuttaa unelmiaan toden teolla. Sodankylästä kotoisin oleva ja Helsingissä asuva Saana irtisanoutui jo sairaanhoitajan työstään voidakseen keskittyä täysipainoisesti musiikkiin.

– Nyt on se hetki elämässäni, jolloin alan toteuttaa unelmiani. Koen, että elämäntehtäväni on viedä tangoa eteenpäin. Tahdon muuttaa tangon imagoa ja näyttää, että nuoremmatkin voivat tehdä tätä omalla tavallaan ja tyylillään, Saana kertoo.

Saana Sassalin avomies on musiikki-ihmisiä

Vuoden 2018 tangokuningatar Saana Sassali on päättänyt panostaa musiikkiuraansa.

Saana Sassalin avopuoliso on hevimies

Saanaa kannusti finaalissa hänen avomiehensä Marko.

–Miehenikin on musiikki-ihmisiä. Hän soittaa punkbändissä ja on meistä enemmän se rokkari – vaikka kyllä minäkin rokista tykkään, Saana kertoo.

Seura-lehden haastattelussa tuore tangokuningatar kertoo tavanneensa avomiehensä kahdeksan vuotta sitten baarissa, Kuopiossa, kun molemmat olivat vielä opiskelijoita.

Markon olemus kiinnitti heti Saanan huomion.

”Hän näytti ihan muusikolta pitkine hiuksineen, partoineen ja korvakoruineen. Ja minähän tein rohkeasti aloitteen. Vaistoni ei pettänyt, kyllä musiikkiihminen toisen kaltaisensa tunnistaa”, Saana kertoo Seuralle.

Marko jauhaa! #mustahärkä

Henkilön Musta Härkä (@mustaharkaband) jakama julkaisu

Saana Sassalin avomies Marko soittaa kitaraa Musta Härkä -nimisessä bändissä.

Marko soittaa harrastuksenaan Musta Härkä -nimisessä punkyhtyeessä. Saana kertoo Markon pitävän muutoinkin erittäin raskaasta musiikista – se ei kuitenkaan Saanaa häiritse, sillä hänkin kuuntelee mielellään heviä iskelmämusiikin vastapainoksi.


Pariskunta asuu yhdessä Helsingissä koiransa kanssa. Saana kertoo Seuran haastattelussa, että Marko on aina kannustanut ja tukenut häntä.

”Hän musiikkimiehenä ymmärtää sen työn, minkä oman unelmansa eteen joutuu tekemään.”

X