Julkkikset

Tanssija Ansku Bergström muutti avoliittoon rakkaansa Elinan kanssa: ”Samaan sukupuoleen ihastumisen kävin läpi ensi kerran parikymppisenä”

Ansku Bergström on käynyt elämässään läpi monenlaisia kriisejä isoveljen kuolemasta omaan vaikeaan sairastumiseen. Terapian myötä Ansku ehti löytää rauhan ja onnen ennen kuin rakastui Elina Gustafssoniin.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Liisa Valonen, Ansku Bergströmin Kotialbumi

Avoliitto tuntui Ansku Bergströmistä vuoden seurustelun jälkeen luontevalta.

Ansku Bergström on käynyt elämässään läpi monenlaisia kriisejä isoveljen kuolemasta omaan vaikeaan sairastumiseen. Terapian myötä Ansku ehti löytää rauhan ja onnen ennen kuin rakastui Elina Gustafssoniin.

Tanssii tähtien kanssa -opettaja Anna-Liisa ”Ansku” Bergströmin, 36, hymyn tunnistaa jokainen tv-katsoja, mutta naisen elämästä voi lukea hänen iholtaan.

One life live it – yksi elämä elä se – on tatuoitu muistona elämäntilanteesta, kun Ansku rakastui ensimmäistä kertaa samaa sukupuolta olevaan ihmiseen.

Piece by piece, pala palalta, Ansku joutui puolestaan etenemään silloin, kun diagnosoimaton alaselän kipu vei vuosien aikana pahimmillaan kävelykyvyn ja hän joutui tanssinopettaja-tanssijana miettimään uransa jatkoa.

Tatuoinneista uusimman Ansku otti viime syksynä. Tuolloin hän oli tekemässä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman historiaa, kun hän ex-nyrkkeijä Elina ”Ellu” Gustafssonin, 30, kanssa muodosti ohjelman ensimmäisen naisparin.

Historiaa he tekivät toisellakin tavalla, sillä kuvausten päätyttyä heistä tuli ohjelman ensimmäinen pariskunta myös tosielämässä.

– Minulle elämässä tärkeintä on onnellisuus. Olen tällä hetkellä superonnellinen. Olen löytänyt Ellusta rinnalleni kaltaiseni hetkessä eläjän ja seikkailijan, joka uskaltaa myös repäistä, tanssisaleille kesäloman jälkeen palannut ruskettunut Ansku hymyilee.

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Kirjaudu

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Anna tästä.

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

X