Julkkikset

Tästä parisuhdekriteeristä eronnut Niina Kuhta ei aio tulevaisuudessa joustaa

Plusmissi Niina Kuhta kertoo elävänsä muutoksen aikoja: takana on osallistuminen Suurin Pudottaja -kilpailuun, avioero ja muutto omaan kotiin.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Plusmissi Niina Kuhta koki suuren muodonmuutoksen ja laihtui roimasti kesällä kuvatussa Suurin pudottaja -julkkiskilpailussa, joka esitetään syksyllä Nelosella.

– Olen tosi iloinen, että minua pyydettiin mukaan. Painoa lähti reilusti, ja annoin itsestäni paljon enemmän kuin mihin olisin ikinä kuvitellut pystyväni. Huomasin myös, että olen tosi kilpailuhenkinen ja tiukka itselleni, Niina kertoo.

Ero ja uusi koti

Niinan elämä on ollut viime aikoina muutenkin muutoksessa. Pitkän eroprosessin päätteeksi aviomiehestään eronnut Niina osti hiljattain Kalasatamasta 80-neliöisen asunnon, jonne hän muutti muutama päivä sitten.

– Asunnossa on kolme huonetta, keittiö ja iso terassi, jolta merikin pilkottaa. Elämänmuutos on kieltämättä suuri. Uskon, että seuraavien viikkojen aikana omillaan olo vasta todella konkretisoituu, kun ehdin ajatella asioita tarkemmin, viime päiviin asti ex-miehensä kanssa asunut Niina tuumii.

Niina kertoo käyneensä jo muutaman kerran vilkuilemassa seuranhakupalvelu Tinderin tarjontaa.

– Parantelen vielä itseäni, enkä aio hypätä suin päin uuteen suhteeseen, mutta silmäni ovat tietysti auki. Haluan vahvan miehen, joka laittaa minut kuriin. Siinä on kriteeri, josta en aio joustaa, Niina nauraa.

X