Ella Emhoff.
Ella Emhoff asteli äitipuolensa Kamala Harrisin virkaanastujaisiin silmälasit nenällään ja tummat kiharat päätä pitkin valuen.
Julkkikset

Tatuoinnit, neulehousut ja virkatut bikinit! Kamala Harrisin tytärpuoli Ella Emhoff, 22, on uusi tyyli-ikoni, joka muuttaa maailmaa neulomalla

Neulesuunnittelijaksi opiskeleva Ella Emhoff nousi hetkessä tyyli-ikoniksi – koko maailman tv-katsojien silmien edessä. Vaatteet yksin eivät silti tee kenestäkään tyyli-ikonia. Ellasta tekeekin kiinnostavan hänen persoonallisuutensa.
Teksti: Minna Juti Kuvat: MVPhotos

Kun Yhdysvallat sai Joe Bidenista uuden presidentin tammikuussa 2021, monen katse kiinnittyi varapresidentti Kamala Harrisin tytärpuoleen: Ella Emhoff asteli persoonallisessa tyylissään tv-kameroiden eteen ja nousi hetkessä koko maailman tuntemaksi tyyli-ikoniksi.

Lue myös: Lasikattojen murtaja Kamala Harris – nämä 6 asiaa jokaisen pitäisi tietää Yhdysvaltain varapresidentistä

Kamalalla on varsin läheinen suhde 22-vuotiaaseen tytärpuoleensa, joka opiskelee vaatesuunnittelua Parsonsin taidekoulussa New Yorkissa. Ja kuten Ellan Instagram-kuvista välittyy, hänen tyylissään ei ole jälkeäkään perinteisestä luksushuippumuodista.

Ella Emhoff on itsevarma pukeutuja, mutta myös suunnittelija

Presidentin virkaanastujaisissa Washingtonissa Ella asteli äitipuolensa rinnalla kuitenkin italialaisen Miu Miun takkiin pukeutuneena.

Takissa oli oranssinhohtoisia korukiviä ja valkoinen brodeerattu kaulus. Julkinen ensireaktio hänen asustaan oli, että Ella teki hetkessä sen, mitä Ivanka Trump yritti turhaan neljä vuotta: hänestä tuli tyyli-ikoni.

Vaatteet yksin eivät silti tee kenestäkään tyyli-ikonia. Ellasta tekeekin kiinnostavan hänen persoonallisuutensa.

– Halusin pukeutua tyttömäisesti ja korostaa feminiinisyyttäni merkittävässä tilaisuudessa, Ella kommentoi itse asuvalintaansa Voguessa.

Ella Emhoff suunnittelee trendikkäitä neuleita

Ellan Instagramissa voi tutustua paremmin trendikkäisiin neuleisiin erikoistuneen nuoren vaatesuunnittelijan tuotantoon. Hänen erikoisalaansa ovat virkatut kassit ja hatut, mutta muutakin näkyy syntyvän.

Lue  myös: Onko tässä Suomen pisimpään neulottu villapaita? Pirjo sai vihdoin valmiiksi vuonna 1998 aloittamansa kettupaidan

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ella emhoff (@ellaemhoff) jakama julkaisu

Ella ottaa myös yhteiskunnallisesti kantaa: hän antaa kainalokarvojensa näkyä ja tukee taiteellaan hyväntekeväisyyttä. Hän on esimerkiksi järjestänyt Instagramissa maksullisen arvonnan, jossa palkintona on hänen neulomansa housut ja jonka tuotot ohjataan mustia transihmisiä tukevalle kollektiiville.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ella emhoff (@ellaemhoff) jakama julkaisu

Läheinen uusperhe

Kamala Harrisin ja Ellan isän, Doug Emhoffin, uusperheestä ollaan julkisuudessa muokkaamassa kovaa vauhtia eroperheiden ihannetta.

Ella on pelannut koripalloa ja harrastanut uintia. Kamala onkin kertonut Elle-lehden haastattelussa, kuinka hän ja Ellan äiti Kerstin Emhoff ovat seisoneet lukemattomia kertoja rinta rinnan kannustamassa Ellaa tämän urheilukisoissa.

Samassa haastattelussa Kamala kertoo myös, että Kerstin ja hän ovat hyviä ystäviä keskenään. Tämä näkyikin muun muassa Washingtonissa, jossa myös Kerstin osallistui yhdessä muun perheen kanssa presidentin ja varapresidentin virkaanastujaisiin.

X