Julkkikset

Temptation Island -ohjelman kultapoju paljastuu ensi metreillä pelimieheksi – heti seksi mielessä

Temptation Island Suomi -ohjelman 4. tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa nähdään muodonmuutos, joka saa kulmakarvat kohoamaan ihmetyksestä. Kauniita sanoja tyttöystävälleen lateleva poikaystävä muuttuu silmänräpäyksessä tuhmia puhuvaksi pelimieheksi.
14.3.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Nelonen Media

Tänään Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäisessä jaksossa neljä pariskuntaa matkustaa paratiisisaarelle. Pariskunnan naiset ja miehet erotetaan toisistaan ja heidät viedään sinkkujen vieteltäväksi. Tällä kaudella pareina nähdään lahtelaiset Eveliina ja Bile-Danina tunnettu Daniel, helsinkiläiset Vilma ja Elias, forssalaiset Noora ja Markus sekä tamperelaiset Minna ja Sammy.

Vilma ja Elias vaikuttavat vastarakastuneilta

Myyntineuvottelijana työskentelevän Vilman, 24, sekä yrittäjänä ja personal trainerina työskentelevän Eliaksen, 28, suhde vaikuttaa ohjelman alkumetreillä olevan todella läheinen, vaikka parilla ei ole pitkää yhteistä taivalta vielä takana.

Vilma ja Elias

Vilma ja Elias päättivät laittaa suhteensa ultimaattiseen testiin.

Alle vuoden seurustellut ja vastarakastuneelta vaikuttava pari ei ole seurustelun aloittamisen jälkeen juurikaan viettänyt aikaa poissa toistensa luota.

– Olemme kuin yksi ihminen, Vilma kuvailee parin yhteyttä esittelyvideolla.

– Olemme sellainen ärsyttävän söpö pari, Elias toteaa.

Kun parit erotetaan, Elias ja Vilma käyvät liikuttavan vuoropuhelun.

– Rakastan sinua ihan hirveästi, Vilma sanoo kyyneltensä läpi Eliakselle.

– Ei ole mitään muuta, ei ole ketään muuta. Eikä tule mitään muuta, Elias vastaa Vilmalle.

Elias äityy puhumaan seksistä yhdelle sinkuista jo ensimmäisissä bileissä

Eliaksen ja sinkkunaisena saarella olevan Jonnan välillä alkaa kipinöidä jo ensimmäisissä bileissä. Se ei jää huomaamatta edes Eliaksen kanssaveljiltä.

– Pelkään pahoin, että Eliaksen ja Jonnan juttu menee sinne pettämisen puolelle, Eliaksen tavoin varattuna miehenä saarella oleva Markus toteaa ja jatkaa kertomalla, että Elias oli jo kysellyt saaren kameroiden sijoittelusta.

– Minulle tuli heti sellainen mielikuva, että se on valmis pettämään, Markus summaa.

Jonna

Elias iskee silmänsä sinkku-Jonnaan jo ensimmäisenä iltana.

Juhlissa Elias ja Jonna päätyvät istumaan kahden kesken etäälle muista. Elias tunnustaa Jonnalle englanniksi, että on viehtynyt naiseen. Lisäksi Elias toteaa Jonnalle alatyylisesti, että haluaisi harrastaa seksiä tämän kanssa.

Illan lopuksi Elias ja Jonna päätyvät samaan huoneeseen istumaan sängyn reunalle. Elias puhuu Jonnalle mahdollisesta pettämisestä.

– Jos lähtisin pettämään sun kanssa Vilmaa, niin ei se ole sun vika, mies toteaa.

Temptation Island Suomi 14.3. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22 Nelosella.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *