Näyttelijä Timo Lavikainen lopetti tanssimisen koululaisena, kun hänelle sanottiin, ettei hän osaa tanssia.
– Toivotaan, että tämä korona jonain päivänä loppuu, toteaa näyttelijä Timo Lavikainen.
Julkkikset

Timo Lavikainen kertoo keskenmenosta – iloitsee nyt pian syntyvästä vauvasta: ”Jään tarvittaessa pois Tanssii tähtien kanssa -lähetyksestä”

Näyttelijä Timo Lavikainen jännittää, syntyykö lapsi kesken tanssikisan. – Vaimoni antoi ilomielin siunauksen kilpailuun lähtemiselle.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: OM-arkisto

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kilpailevan näyttelijä Timo Lavikaisen syksyssä on luvassa kosolti jännitystä, sillä hänen kuopuksensa laskettu aika osuu samalle päivälle tanssikisan livelähetyksen kanssa. Lokakuussa syntyvä tytär on Timon ja hänen puolisonsa toinen yhteinen lapsi.

– Vaimoni antoi ilomielin siunauksen kilpailuun lähtemiselle ja olen keskustellut asiasta myös tuotantotiimin kanssa. Tanssia yhtään väheksymättä uuden elämän syntyminen on tietysti paljon isompi ja tärkeämpi asia. Menen mukaan synnytykseen ja jään tarvittaessa pois yhdestä lähetyksestä, Timo kertoo.

”Menen mukaan synnytykseen ja jään tarvittaessa pois yhdestä lähetyksestä.”

Takana keskenmeno

Timo myöntää, että lapsen ajoitus oli hänelle itselleenkin pienoinen yllätys.

– Olimme miettineet, että teemme vielä yhden lapsen. Ajattelimme, että siinä voisi kestää kauan, sillä edellisenkin saaminen oli kovan työn ja tuskan takana. Ei suinkaan sen takia, ettemme pitäisi tekotavasta, mutta koimme keskenmenon ja muita ongelmia. Tällä kertaa tärppäsi kuitenkin nopeasti, Timo iloitsee.

45-vuotias näyttelijä myöntää elävänsä tällä hetkellä vauhdikasta arkea.

– Nuorimmaisemme on nyt vajaa 2-vuotias ja hyvin vauhdikas tapaus. Hartaasti toivomme, että uusi tulokas olisi vähän pienemmällä temperamentilla varustettu yksilö, Timo nauraa.

Lue myös: Timo Lavikainen paljastui romantikoksi! Kiinnitti vaimonsa kanssa lemmenlukon sillankaiteeseen – ele symboloi rakkauden kestävyyttä

X