Julkkikset

Timo Lavikainen paljastui romantikoksi! Kiinnitti vaimonsa kanssa lemmenlukon sillankaiteeseen – ele symboloi rakkauden kestävyyttä

Putous-tähti Timo Lavikainen ja hänen vaimonsa juhlistivat rakkauttaan kiinnittämällä lemmenlukon sillankaiteeseen. "Tiks lukkoon ja avvaimet aurinkoon", Lavikainen kirjoittaa Instagramissa.
9.11.2018 Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Atte Kajova/Otavamedia

Putous-näyttelijä Timo Lavikainen, 44, on paljastanut aikamoiseksi romantikoksi. Näyttelijä julkaisi omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään kuvan rakkauslukosta, johon on kaiverrettu sekä hänen että hänen vaimonsa nimi ja vuosiluku 2018.

Rakkauslukko tai tutummin lemmenlukko kiinnitetään sillankaiteeseen symboloimaan rakkauden kestävyyttä. Kun lukko on kiinnitetty ja lukittu, avain heitetään pois. Lemmenlukon kiinnittäminen on etenkin Keski-Euroopassa suosittu tapa.

”Tiks lukkoon ja avvaimet aurinkoon ❤ olimma ekat tällä sillalla @maikkihopialavikainen ”, Timo Lavikainen kirjoittaa Nurmijärvellä otetun kuvan yhteyteen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tiks lukkoon ja avvaimet aurinkoon ❤ olimma ekat tällä sillalla @maikkihopialavikainen #myökaks #siejamie #sumujensilta #lovelockbridge

Henkilön Timo Lavikainen (@lavikainent) jakama julkaisu

Kuvaan Timo on merkinnyt vaimonsa Maikki Hopia-Lavikaisen. Pariskunnalla on yksi yhteinen, kohta vuoden ikäinen lapsi: pieni poika syntyi joulukuussa 2017.

Alkuvuonna Kliseitä mieheydestä -haastattelussa Timolta kysyttiin, voiko mies rakastaa, vaikka hän ei sanoisikaan sitä ääneen.

”Voi varmasti. Itse sanon, mutta en varmasti niin usein kuin pitäisi. Varsinkin vanhemmilla miehillä rakkauden ilmaiseminen sanoin voi olla oikeasti aika hankalaakin. Kun sitten koittaa teoillaan osoittaa rakastavansa, toinen ei välttämättä ymmärrä, että kaiken tekemisen takana on rakkaus”, Lavikainen kuvaili haastattelussa.

Naimisissa lähes 5 vuotta

Maikki ja Timo menivät naimisiin 21.3.2014 Helsingin Tuomiokirkossa. Häitä juhlistettiin Haikon kartanossa, käy ilmi Studio Bluelunan Facebookissa julkaisemista valokuvista.

Timolla ja Maikilla oli perinteisen häälookin sijaan hurmaava fiftarityyli – tyyli oli selvästi molempien makuun.

Lue myös: Kotona viihtyvä Putous-tähti Timo Lavikainen: ”Kilpailuviettini on olematon”

Suosittelemme