Julkkikset

Toista lastaan odottava Salkkarit-tähti Monika Lindeman: ”Ilmassa on ollut pientä kateutta”

Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman jatkaa töitä vielä parin kuukauden ajan. Perheen kasvaminen yhdellä on herättänyt Monikan mukaan monenlaisia tunteita, etenkin tulevassa isoveljessä.

Teksti:
Johannan Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Raskaana oleva Monika Lindeman toivoo voivansa työskennellä vielä pari kuukautta.

Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman jatkaa töitä vielä parin kuukauden ajan. Perheen kasvaminen yhdellä on herättänyt Monikan mukaan monenlaisia tunteita, etenkin tulevassa isoveljessä.

Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman odottaa toista lastaan brittiläisen muusikkopuolisonsa Darren McStayn kanssa. Pienokaisen laskettu aika on huhti–toukokuun vaihteessa.

– Olen voinut toistaiseksi hirvittävän hyvin, jollei loppukesän ja alkusyksyn pahoinvointijaksoa oteta huomioon. Silloin voimani olivat totaalisen loppu, ja pahoinvointi oli voimakkaampaa kuin ensimmäisessä raskaudessani. Darren joutui myös ottamaan tuolloin vetovastuun esikoisemme hoidosta, Monika kertoo suosikkisarjan etänä toteutetussa 22-vuotissyntymäpäiväpressissä.

Pariskunnalla on entuudestaan 3-vuotias Samuel-poika, jolle on jo kerrottu, että hänestä tulee pian isoveli.

– Ilmassa on ollut pientä kateutta. Hän sai joululahjaksi nukkevauvan, ja sitä on nyt yritetty kovasti hoitaa. Alkuun piti myös muistutella, että äläpä hypi nyt äidin mahan päällä, Monika nauraa.

Monika Lindeman uskoo pilateksen ja venyttelyn voimaan

Monika Lindeman.
Monika Lindeman ja hänen miehensä Darren McStay odottavat toista lastaan saapuvaksi keväällä 2021.

Lue myös: Oletko todellinen Salatut elämät -tietäjä? Testaa, kuinka hyvin muistat sarjan legendaariset käänteet!

Monika Lindeman kertoo, että hänen tarkoituksenan jatkaa Salatut elämät -sarjan kuvauksissa vielä parin kuukauden ajan, äitiyslomansa alkuun saakka.

– Toivon tietysti kovasti, että pysyn työkykyisenä. Uskon, että omaan oloonsa pystyy myös vaikuttamaan itse aika paljon. Olen tehnyt pilatesta ja venytellyt säännöllisesti, jotta mieli ja kroppa pysyisivät virkeinä. Olen myös yrittänyt nukkua paljon, 35-vuotias näyttelijä kertoo.

X