Julkkikset

Tommi Korpelan kanssa juhliva Elina Knihtilä suhtautuu kriittisesti Linnan juhlien pukurumbaan: ”En pidä siitä, että naisten asuja pisteytetään”

Linnassa juhliva Elina Knihtilä kritisoi Linnassa juhlivien naisten pukujen arvioimista. – Mutta on hienoa, että suomalaiset muotisuunnittelijat, ompelijat ja korusuunnittelijat pääsevät esille ainakin kerran vuodessa, hän sanoo.
6.12.2017 Teksti: Tyyne Pennanen

Näyttelijä Elina Knihtilä on pukeutunut Teemu Muurimäen sammalenvihreään luomukseen, jossa on mustakultaista pitsiä. Korvakorut ja rannekoru ovat suomalaisen Nagualin.

– Minulla on kaksijakoinen suhtautuminen Linnan juhlien pukurumbaan. En pidä siitä, että naisten asuja pistetytään ja jaetaan onnistujiin ja epäonnistujiin. Mutta on hienoa, että suomalaiset muotisuunnittelijat, ompelijat ja korusuunnittelijat pääsevät esille ainakin kerran vuodessa. Meillä on niin vähän tällaisia juhlia.

Elinan mielestä olisi virkistävää, jos miehetkin räväyttäisivät välillä ja pukisivat ylleen jotakin tavallista yllättävämpää.

Tommilla (Korpelalla) on ihan tavallinen frakki, eli ei mitään suurta mielikuvituksen lentoa, Elina naurahtaa.

– Mutta nyt kun on Suomi 100 -juhlavuosi, niin ei tarkoituskaan ole vetää huomiota henkilöön ja räväyttää hän jatkaa vakavoituen.

Elina on Linnassa toista kertaa.

– Ensimmäisellä kerralla minua jännitti niin paljon, että en syönyt mitään. Tänä vuonna aion päästä maistelemaan Linnan hyvää ruokaa.

Työt jatkuvat

Tällä hetkellä Elina näyttelee Q-teatterissa Helsingissä Tavallisuuden aave -näytelmässä. Hän jatkaa myös Teatterikoulun näyttelijäntyön professuuria. Edessä on toinen viisivuotiskausi.

Hyvä ystävä ja kollega Hannu-Pekka Björkman lopettaa professorina vuodenvaihteessa, ja sen jälkeen työhuoneen Elinan kanssa jakaa Kristian Smeds, joka tunnetaan rohkeana teatterin uudistajana.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme