Lempeitä karhunhalauksia auliisti jakava Tommi Läntinen kantaa uuden Selviytyjät Suomi -kisan vanhimman kisaajan titteliä.
Lempeitä karhunhalauksia auliisti jakava Tommi Läntinen kantaa uuden Selviytyjät Suomi -kisan vanhimman kisaajan titteliä.
Julkkikset

Tommi Läntinen, 60, sai suuren oivalluksen – ja nyt kaikki kurjuus on takanapäin

Tommi Läntinen täyttää elokuun loppumetreillä 60 vuotta. Mikä onkaan kaikista suurin oivallus, jonka muusikko on kohdannut elämäntaipaleellaan?
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Saku Tiainen (Nelonen Media)

Tommi Läntinen juhlistaa 60-vuotissyntymäpäiviään torstaina 22. elokuuta 2019.

Kysyimme Tommilta, mikä on hänen suurin oivalluksensa elämästä.

– Oivallukseni elämästä on ollut se, että minulla on mahdollisuus muutokseen. Minulla on mahdollisuus tervehtiä muutosta, eikä kieltää sitä. Ja jos kieltäisin sen, olisin vaikeuksissa, Läntinen sanoo.

Tommi Läntinen aloitti uransa muusikkona vuonna 1979.

Tommi Läntinen aloitti uransa muusikkona vuonna 1979. ”Elämässä on mahdollisuus muuttua – muuttua ennen kaikkea ihmisenä”, Tommi sanoo.

Raittiina lähes 7 vuotta: ”Kurjuus on jäänyt taakse”

Yksi iso muutos Tommi Läntisen elämässä on ollut se, että muusikko pisti korkin kokonaan kiinni. Tommi on ollut nyt raittiina 6,5 vuotta.

Miten raittius on vaikuttanut elämään?

– Kurjuus on jäänyt taakse. Minulla on meneillään uusi elämänvaihe, uusi elämänkatsomus ja uusi tapa ajatella, Tommi virnistää hyväntahtoisesti.

Tommi kertookin keskittävänsä voimansa nyt tähän hetkeen ja hyvään elämään: 60-vuotias muusikko joogaa, golfaa, pyöräilee ja käy salilla.

–  Mutta mitään en tee paljon, ainoastaan muutaman kerran viikossa ja aina erilaisia juttuja. Tärkeintä on, että voin hyvin.

X