Julkkikset

Tommi Läntinen edusti ensimmäistä kertaa tohtorirakkaansa kanssa

Tommi Läntinen ja Helena Åhman ovat pitäneet yhtä viime keväästä.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Helena Åhman ja Tommi Läntinen.

Tommi Läntinen ja Helena Åhman ovat pitäneet yhtä viime keväästä.

Tommi Läntinen saapui Pohjolan satoa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan yhdessä tohtori Helena Åhmanin kanssa. Viime keväästä yhtä pitänyt pari asettautui pienen harkinnan jälkeen yhteiskuvaan.

Pari julkaisi suhteensa viime syksynä Instagramissa.

– Keväällä tapasin tämän ihanan leidin. Olen nyt seurustellut Helena Åhmanin kanssa puolisen vuotta. Kuvassa ollaan Haloo Helsingin julkkarikeikalla Hämeentien alla. Hei, Hellu!, laulaja päivitti tuolloin kaksikon kuvan yhteyteen tililleen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tommi Läntinen (@tommilantinenofficial) jakama julkaisu

Helena Åhman on työpsykologian tohtori ja julkaissut useita tietokirjoja. Tommi Läntinen on tehnyt menestyksekkään uran laulajana. Hän kilpaili Uuden musiikin kilpailussa helmikuussa ja esiintyi Ylen suuressa Ukraina-tukikonsertissa aiemmin maaliskuussa. Laulaja erosi pitkästä liitosta vuonna 2015.

Alkuvuodesta Tommi Läntinen muisteli Annalle uransa aiempia vaiheita. Tommi Läntisen tavaramerkki on aina ollut paitsi pitkä punainen tukka, myös aurinkoisuus.

– Kasvoilta paistava hymy on ollut iso osa minua, vaikka vaikeina aikoina se on ollut koetuksella, Tommi Läntinen kertoi Annalle helmikuussa.

– Elän jännittäviä hetkiä urallani, sillä minulta ilmestyy ensimmäinen albumi kymmeneen vuoteen.

Korjattu 21.3.: Helena Åhman ei ole psykologi kuten jutussa aiemmin kirjoitettiin, vaan työpsykologian tohtori.

X