Julkkikset

Tuore äiti Nasima Razmyar Kotiliedessä: ”Parisuhde on jäänyt vähemmälle huomiolle”

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, 33, kertoo Kotiliedessä, miten hänen ja Johan-puolison parisuhde on muuttunut lapsen syntymän myötä. ”Ennen kävimme kahdestaan syömässä ja juttelimme kaikesta. Nyt elämä on arjen suorittamista.”
2.11.2017 Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, 33, kertoo uudessa Kotiliedessä, miten nyt vuoden ikäisen Jonas-pojan syntymä on vaikuttanut hänen ja miehensä Johan Fagerin avioliittoon.

”Parisuhteemme on jäänyt vähemmälle huomiolle, koska kaikki pyörii lapsen ympärillä. Huomaan, että emme puhu oikein mistään muusta, vaikka ennen kävimme kahdestaan syömässä ja juttelimme kaikesta. Nyt elämä on arjen suorittamista”, Nasima sanoo Kotilieden haastattelussa.

Nasiman mukaan sekä hän että Johan kuitenkin uskovat tilanteen helpottavan lapsen kasvamisen myötä.

”Meillä on niin paljon hyviä hetkiä, että varmasti selviämme tästä elämänvaiheesta. Parisuhdetta pitää vaalia, ei voi vain olettaa, että nyt olemme onnellisia, kun meillä lapsikin”, Nasima sanoo.

”En koe huonoa omaatuntoa siitä, että muut hoitavat lastani”

Nasima palasi osittain kansanedustajan työhönsä jo viime keväänä, kun Jonas oli kahdeksan kuukauden ikäinen. Viime kesänä äitiysloma päättyi virallisesti, kun Nasima aloitti työt Helsingin apulaispormestarina. Samalla Jonas aloitti ruotsinkielisen päiväkodin.

”En koe huonoa omaatuntoa siitä, että muut ihmiset hoitavat lastani – eikä kenenkään muunkaan pitäisi. On ihanaa, että lapsellani on minun lisäkseni muita tärkeitä ihmisiä elämässään”, Nasima sanoo.

”Minulle on tärkeää, että minua tarvitaan myös muualla ja voin tehdä muitakin asioita. Voin silti olla myös hyvä äiti.”

Luetuimmat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme