Julkkikset

Urheilutoimittaja Laura Arffman ja ex-hiihtäjä Anssi Pentsinen odottavat toista lastaan luottavaisina: ”Olemme tykänneet lapsiperhearjesta, joten eiköhän se toisenkin kanssa suju”

Urheilutoimittaja Laura Arffmanin ja ex-hiihtäjä Anssi Pentsisen perheessä koittavat kiireiset ajat.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Ex-hiihtäjä Anssi Pentsinen vierellään urheilutoimittajana työskentelevä vaimonsa Laura Arffman.

Urheilutoimittaja Laura Arffmanin ja ex-hiihtäjä Anssi Pentsisen perheessä koittavat kiireiset ajat.

Urheilutoimittaja Laura Arffman ja ex-hiihtäjä Anssi Pentsinen odottavat toista lastaan, jonka laskettu aika on talvella. Lauran mukaan odotus on sujunut toivotulla tavalla.

– Olen voinut hyvin, vaikka toinen raskaus onkin kieltämättä ollut vähän edellistä raskaampi. Tarkoitukseni on tehdä töitä vielä tammikuun loppuun asti, jos vointini vain pysyy hyvänä.

Tuleva arki jännittää

Entuudestaan pariskunnalla on juuri vuoden täyttänyt Sofi-tytär.

– Aamulla puhalsimme 1-vuotiskynttilän. Pidämme varmaan pienimuotoiset juhlat kummeille ja muutamille kavereille, kun minulla on vähän vapaampi viikonloppu, syksyllä äitiyslomalta töihin palannut Laura kertoo.

Pariskunta on valmistautunut siihen, että Anssin uusi työ ja kahden pienen lapsen vanhemmuus pitävät heidät lähitulevaisuudessakin kiireisinä.

– Pidän varmasti jonkinmoisen isyysloman, kun kuopuksemme syntyy. Hiihtokauden päätyttyä on sitten luvassa pidempi loma, jolloin myös lähdemme Lappiin keväthangille, Anssi sanoo.

Uutta elämänvaihetta pariskunta odottaa kuitenkin positiivisin mielin.

– Totta kai jännittää, miten yhdistän työn ja perhe-elämän, ja millaista tohinaa kahden lapsen kanssa tulee olemaan. Toisaalta ensimmäisenkin kanssa on mennyt niin mukavasti, ja olemme tykänneet lapsiperhearjesta, joten eiköhän se toisenkin kanssa suju, Anssi tuumii.

Lue myös: Kun Mona-Liisa Nousiainen halusi kirjoittaa tyttärelleen kirjeitä ennen kuolemaansa, hän pyysi apuun ystävänsä Laura Arffmanin: ”Tunsin epäuskoa – vasta hetki sitten jaoimme tulevaisuuden haaveita”

X