Julkkikset

Uuden rakkaan löytänyt Satu Taiveaho: ”Parasta hänessä on hellyys ja herkkyys”

Suvanto ry:n toiminnanjohtajana työskentelevä Satu Taiveaho tapaili Antti Kaikkosesta erottuaan muitakin miehiä, ennen kuin alkoi seurustella liikemiehenä työskentelevän Marko Torppalan kanssa.
17.5.2019 Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Mirva Kakko

Viime vuonna kansanedustaja Antti Kaikkosesta 12 vuoden suhteen jälkeen eronnut toiminnanjohtaja Satu Taiveaho löysi alkuvuodesta rinnalleen uuden rakkaan. Hän seurustelee nykyään Marko Torppala nimisen liikemiehen kanssa.

Satu kertoo olevansa tällä hetkellä onnellinen, joskin hän haluaa edetä uudessa ihmissuhteessaan pienin askelin.

– Olemme vasta seurustelun alkumetreillä, mutta on ollut mukava kohdata ihminen, jonka kanssa on hauskaa yhdessä. Katselemme varovasti yhdessä tulevaisuutta ja etenemme suhteessamme päivä kerrallaan. Parasta hänessä on hellyys ja herkkyys, Satu hehkuttaa uutta rakastaan.

Satu Taiveaho elää nyt onnellista aikaa.

Satu Taiveaho elää nyt onnellista aikaa.

Antti sai tavata Markon ennen lapsia

Satu Taiveaho kertoo esitelleensä Markon niin ikään ex-puolisolleen Antti Kaikkoselle. Vasta sen jälkeen uusi kumppani sai tavata ex-parin lapset.

– Antti on tavannut jo Markon. Hänen siunauksensa suhteelle oli minulle todella tärkeä asia. Kun Antti oli nähnyt Markon ensimmäistä kertaa, hän laittoi minulle viestiä, että onpa tämä harvinaisen fiksu ja empaattinen mies. Se tuntui todella hyvältä ja antoi itsellenikin luvan päästää Marko lasteni lähelle.

Satu ja Antti olivat myös keskustelleet jo etukäteen mahdollisista uusista kumppaneista.

– Sanoin Antille aiemmin, että jos hairahtuisin hengailemaan jonkun ihmeellisen tyypin kanssa, toivoisin, että minulle sanottaisiin rehellisesti siitä, Satu paljastaa.

”Kun Antti oli nähnyt Markon ensimmäistä kertaa, hän laittoi minulle viestiä, että onpa tämä harvinaisen fiksu ja empaattinen mies.”

Eron jälkeen Satu muutti lasten kanssa Tuusulasta Riihimäelle. Ex-parilla on yhdessä kaksi lasta, joista Satu kantaa nykyään pääasiallisen vastuun.

– Lapset asuvat ja elävät minun kanssani. Tietysti Antti haluaa olla heidän elämässään mukana, ja minäkin toivon samaa. Hänen aikataulunsa ovat kuitenkin hyvin haastavat. Antti tapaa lapsia silloin tällöin, kuten etävanhemmat yleensä biologisissakin suhteissa, Satu kertoo.

”Lasten kanssa yksin on aika haastavaa”

Satu Taiveaho kertoo, että muutosten myllertämä uusi arki on vaatinut totuttelua.

– Totta kai lasten kanssa yksin on aika haastavaa, ja myös työmatkani on nykyään aika pitkä. Mutta sitähän se monen arki on: aikatauluttamista ja organisoimista.

Apuja Satu on onneksi saanut omilta vanhemmiltaan. He ovat hoitaneet lapsia ja hakeneet heitä tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Siitä Satu on kiitollinen.

– Se on auttanut arjessa tosi paljon, Satu kiittää.

Lue myös

Suosittelemme