Arja Koriseva on viettänyt poikkeusaikana aikaa tytärtensä kanssa.
Poikkeusaikana Arja Koriseva on viettänyt paljon aikaa tytärtensä kanssa.  – Se on ollut ihanaa, Arja sanoo.
Julkkikset

Vain elämää -ohjelman kuvaukset havahduttivat Arja Korisevan – sai kipinän toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa

Laulaja Arja Koriseva on päässyt yli rintasyövästä ja kääntänyt uuden lehden elämässään. Vain elämää -ohjelmassa hän huomasi olevansa ainoa osallistuja, joka ei kirjoita omia tekstejään.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli ja OM-arkisto

Iskelmälaulaja Arja Koriseva tähdittää seitsemän muun artistin kanssa 2.10 alkavaa Vain elämää -ohjelman 11. kautta. Arjan päivänä keskusteluun nousee muun muassa rintasyöpä, johon hän sairastui vuonna 2015.

– Olen puhunut sairaudesta alusta asti hyvin rehellisesti. Se on ollut osa elämääni, mutta nyt kaikki on hyvin. Aika on myös tehnyt tehtävänsä ja koen, että olen kääntänyt uuden lehden elämässäni, Arja sanoo.

Lue lisää: Arja Koriseva: ”En hetkeäkään epäillyt, etten kelpaisi miehelleni kaljuna ja sairaana”

Arja Koriseva haluaisi alkaa kirjoittaa omia kappaleitaan

Arja ei esitä ohjelmassa yhtään kappaletta itselleen ominaisena iskelmäversiona. Hän sai kuvauksista myös kipinän toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa.

– Toivoisin, että voisin kirjoittaa rohkeasti omia kappaleitani. Minähän olen ainoa ohjelman artisteista, joka ei tee omia tekstejään. Koko muu ryhmä on luvannut auttaa minua.

Arja Korisevalla viime vuosi oli kiireinen.

Iskelmälaulaja Arja Korisevan viime vuosi oli hyvin työntäyteinen muun muassa 30-vuotisjuhlakiertueen vuoksi.

Poikkeusaikana Arja ei ole keikkaillut, vaan keskittynyt projekteihin, joille ei jää tavallisesti aikaa.

– Olen entisöinyt vanhemmilleni rantasaunan, remontoinut erään asunnon ja opetellut käyttämään raivaussahaa. Nautin siitä, että saan olla verkkareissa ilman meikkiä ja puuhastella käsilläni. Abstraktin työn vastapainoksi on ihana toteuttaa itseään ja nähdä heti työnsä jälki.

X