Julkkikset

Vain elämää -tähti Sani: ”Miehet ovat kovan kuoren alla äärimmäisen herkkiä”

Sani, 46, sanoo oppineensa iän myötä sen, että miehet ovat ihmeissään, jos elämässä tapahtuu muutoksia. Parhaimmillaan miehet ovat hänen mielestään aamuisin. Lue, miksi.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Nelonen Media

Sani tunsi olonsa yllättävän kotoisaksi Vain elämää -ohjelman kuvauksissa.

Sani, 46, sanoo oppineensa iän myötä sen, että miehet ovat ihmeissään, jos elämässä tapahtuu muutoksia. Parhaimmillaan miehet ovat hänen mielestään aamuisin. Lue, miksi.

Aikakone-yhtyeestä parhaiten muistettava laulaja Saija Aartela eli Sani, 46, yllättyi, miten kotonaan hän oli Vain elämää -ohjelman kuvauksissa.

Monet Sanin ja Aikakoneen ohjelmassakin kuultavista kappaleista käsittelevät naisen ja miehen suhdetta. Pyysimmekin Sania vastaamaan Annan Nainen puhuu miehestä -juttusarjan kysymyksiin.

Miten käsityksesi miehistä on muuttunut iän ja kokemusten myötä?

”Vaikka miehet miehistyvät, he ovat ikuisesti lapsia – ihan niin kuin kaikki naisetkin. Lapsenomaisuuden kadottaminen on huono juttu. Ei pidä olla jotain, mitä ei ole.

Ehkä olen oppinut sen, että miehet ovat loppupeleissä kovan kuoren alla äärimmäisen herkkiä ja ihmeissään, jos elämässä tapahtuu muutoksia. Vaikka he eivät näytä sitä ulospäin, he saattavat olla todella kovassa paikassa. On tärkeää pitää se mielessä, jotta ei satuta toista.”

Mikä on paras mieheltä saamasi kohteliaisuus?

”Danny tarjoaa aina istumapaikkaa, sitä ei nykyään kovin moni mies tee. Se on oikeasti ihan mieletöntä. Se jää naiselle mieleen kohteliaisuutena.”

Milloin tunnet itsesi tosinaiseksi?

”Silloin, kun huhkin selkä vääränä ja hiki pinnassa. Kun puhdistan paikkoja, muuraan, maalaan. Kun teen käsilläni ja saan jotain aikaan.

Olen saanut moitteitakin siitä, että teen miesten töitä. Mutta anteeksi vaan, on kiva tehdä vähän raskaampiakin duuneja. Saan siitä hyvän olon. Samalla tavalla miehet tekevät naisten töitä.”

Milloin mies on parhaimmillaan?

”Aamuisin. Silloin mies on ehkä herkimmillään.”

Millainen on seksikäs mies?

”Mies, jolla on hyvä itsetunto.”

Mistä toivot, että miehet muistavat sinut?

”Siitä, etten halua lokeroida itseäni miksikään prinsessaksi tai diivaksi. En allekirjoita sellaista pätkääkään. Prinsessaa enemmän olen aina ollut yksi miehistä. Olenhan miehisellä alallakin. Toivottavasti minut muistetaan reiluna jätkänä.”

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

X