Julkkikset

Vain elämää -tähti Toni Wirtanen: ”Nainen on parhaimmillaan, kun hän on tullut äidiksi”

Vain elämää -ohjelman all stars -kaudella mukana oleva laulaja Toni Wirtanen sanoo oppineensa, että parisuhteessa molemmat voivat olla oikeassa, ja toinen vielä enemmän oikeassa.

Teksti:
Anniina Nirhamo
Kuvat:
Sampo Korhonen/Otavamedia

Vain elämää -ohjelman all stars -kaudella mukana oleva laulaja Toni Wirtanen sanoo oppineensa, että parisuhteessa molemmat voivat olla oikeassa, ja toinen vielä enemmän oikeassa.

Apulanta yhtyeen Toni Wirtanen, 42, nähtiin edellisen kerran Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2014.

Pyysimme uusimmalla kaudella mukana olevaa Tonia vastaamaan Annan Mies puhuu naisesta -klassikkosarjan kysymyksiin.

Mihin tarvitset naista?

Täydentämään elämäni.

Milloin nainen on parhaimmillaan?

Tähän voisi sanoa, että saunanraikkaana tai laittautuneena illanviettoa varten. Koen kuitenkin, että sen jälkeen, kun hän on tietyllä tavalla täyttänyt erään syvimmistä tarkoituksistaan eli tullut äidiksi.

Mitä olet oppinut päättyneistä parisuhteista?

Sen, että ei saisi olla niin mulkku.

Mikä on pahin virheesi naissuhteissa?

Ehkä se, etten ole aina kuunnellut heitä tarpeeksi enkä arvostanut heitä niin paljon kuin he olisivat ansainneet tulla arvostetuiksi. Näitä asioita yritän korjata joka päivä.

Millainen naisen käytös saa sinut hämmentymään?

Se hämmentää, että elämäni naiset ovat nähneet asioita, joita minä en näe. Tähän olen myös kasvanut, että parisuhteessa voi olla niin, että molemmat ovat oikeassa, ja toinen on vielä enemmän oikeassa.

Millainen on mielestäsi naisellinen nainen?

Sellainen, joka kantaa itsensä hyvin ja tyylikkäästi.

Miten hurmaat naisen?

Kyllä se on varmasti terävä äly, erittäin terävä huumorintaju sekä loistavat rakastajan taidot.

Totuus sinusta, jota et halua kuulla naisen suusta?

Varmaan se, että oletkohan vähän lihonut.

Mikä naisen kanssa elämisessä on vaikeinta?

Välillä on vaikea tulla toimeen sen naisolennon tietyn kokonaisvaltaisuuden kanssa, että hänessä naiseus täyttää tavallaan jokaisen solun. Siinä naiseudessa on hirveän vähän harmaata aluetta, vaan se on hyvin monimutkainen kudelma. Moniin juttuihin saattaa vaikuttaa hyvin mystisiä vaikutteita jostain muualta. Näiden kudelmien selvittäminen on välillä vähän haastavaa.

Mitä nainen ei saa sinulta anteeksi?

Olen kasvanut siihen, että aika monet asiat voi antaa anteeksi. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän ymmärtää, että asioita voi tapahtua monesta eri syystä. Jos asioita avataan, kaikkeen voi löytyä jotain erikoisia syitä.

Mitä asioita et kerro naiselle?

Riippuu kenelle naiselle, tämä nyt ei ehkä kosketa elämääni enää niin paljon, kun tämä avion satama on sellaista, ettei ole enää mitään ihmeellistä mystiikkaa pidettävänä. Mutta kyllä minulla on iso kynnys lähteä puhumaan daamien kanssa esimerkiksi maalattavista pikkusotilaista tai kauko-ohjattavista lentskareista. Ne eivät anna kovin coolia vaikutelmaa.

Mistä toivoisit naisen muistavan sinut?

Siitä, että jokin minussa kosketti jotain hänen syvässä olemuksessaan.

X