Julkkikset

Vappu Pimiällä ja aviomiehellä takana stressaava vuosi: ”Vaikeammat ajat vain vahvistavat meitä”

Vappu ja Marja Live -talkshown juontaja Vappu Pimiä kertoo, että puolisoa kannattaa pussata joka ikinen päivä – niin hän tekee yhdessä miehensä Teemun kanssa. Edellinen vuosi ei ollut helpoimmasta päästä.
11.1.2019 Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia, Pekka Mustonen/Otavamedia

Helmikuussa starttaavan Vappu ja Marja Live -talk shown juontaja Vappu Pimiällä, 40, on erittäin laaja ystäväpiiri. Yksi rakkaimmista ystävistä on hänen aviopuolisonsa, Teemu Huuhtanen.

– Koen, että puolisoni on myös ystäväni. Mutta kyllä hän ensisijaisesti on minun ”loveeer”, Vappu naurahtaa.

Kiireinen arki, hektinen työelämä, ystävät ja perhearjen pyörittäminen vievät ison osan ajasta – miten ylläpitää hyvää meininkiä parisuhteessa?

– Pussailee joka päivä! Me pussaamme joka päivä. Ei mene päivääkään, etteikö me pussattaisi ja vieläpä monta kertaa päivässä: aina kun lähdetään tai tullaan, annamme toisillemme pusun, Vappu hymyilee.

Vappu ja Teemu menivät naimisiin 30. huhtikuuta 2013.

Vastavihityt! Vappu ja Teemu menivät naimisiin 30. huhtikuuta 2013.

Vappu kertoo, ettei hänenkään lapsuudessaan tunteita peitelty ja suukkoja hävetty. Samaa lämpöä Vappu haluaa välittää omassa perheessään 3- ja 6-vuotiaiden tyttäriensä läsnäollessa.

– Yleensä hyökkään mieheni kimppuun vielä illalla sohvalla ja tytöt ihmettelee vieressä, että ’Äiti, mitä sä teet? Äiti pussailee iskää niin kauheesti!’ Vappu kertoo.

Lue myös: Vappu Pimiä: ”En halua olla taloudellisesti riippuvainen miehestäni”

Takana vaikeampi vuosi

Kahdeksan vuotta yhdessä olleet Vappu ja hänen miehensä viettivät 6. joulukuuta 2018 Suomen itsenäisyyspäivänä vuosipäiväänsä. Naimisiin pari meni  

Vappu paljasti Instagramissa, ettei edellinen vuosi ollut helpoimmasta päästä.

– Taustalla on ollut töihin liittyvää stressiä, ei mitään meidän välillämme! Ruuhkavuodet, vähäunisuus, stressi. Ne vaikuttavat kaikkeen,  mutta nehän kuuluvat elämään: ei tiedä yhtäkään pariskuntaa, joka on ollut yli 10 vuotta yhdessä, etteikö olisi koskaan ollut vaikeita hetkiä. Mutta kuten tässäkin tapauksessa tajusin, vaikeammat ajat vain vahvistavat meitä.

Vappu muistutti tuolloin, että hyvän parisuhteen salaisuus on olla toisen tukena ja kannattelijana rankempina hetkinä. ”Ja tietysti rakkaus, arvostus ja kunnioitus, niillä pötkii yllättävän pitkälle”, Vappu kirjoitti.

– Ehkä tämä oli myös jonkinlainen ”seitsemän vuoden kriisi”, onkohan siinä perää, en tiedä! Sitä pitää kannatella toista kun toinen lentää matalalla – ja sitten ikään kuin vuoroin vieraissa, Vappu sanoo.

Vappu Pimiän parisuhde lujittui epävarman alun jälkeen: ”Ilmoitin miehelleni, että nyt pitää päättää, olemmeko yhdessä vai ei”

Miten ystävyyssuhteita voi vaalia ruuhkavuosina? Vappu vastaa:

Vappu Pimiä julkaisi hurmaavan nuoruuskuvan: ”Sanotaan, et nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana…”

Vappu Pimiä: ”Nelikymppinen Vappu peittoaa kolmekymppisen mennen tullen”

Vappu ja Marja Live AVAlla 6.2. alkaen klo 21.