Julkkikset

Vappu Pimiän parisuhde lujittui epävarman alun jälkeen: ”Ilmoitin miehelleni, että nyt pitää päättää, olemmeko yhdessä vai ei”

Vappu Pimiän otti ohjat omiin käsiinsä, kun hänen parisuhdettaan haastoi alkuvaiheessa epävarmuus. Puoliso Teemu Huuhtasta piti hieman patistella, ennen kuin Teemu ymmärsi Vapun olevan elämänsä nainen. Sen jälkeen kaikki oli selvää.
26.7.2018 Teksti: Miia Siistonen Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Juontaja, yrittäjä Vappu Pimiä, 40, pohtii Totta vai tarua? -juttusarjassamme, pitävätkö naiseutta koskevat kliseet paikkansa. Samalla hän kertoo muun muassa sen, millaisten vaiheiden kautta hänen ja puoliso Teemu Huuhtasen suhde on lujittunut vahvaksi liitoksi.

”Miehet etsivät seksiä, naiset rakkautta.” Totta vai tarua, Vappu Pimiä?

”Höpö höpö, tuo liittyy täysin elämäntilanteeseen. On hetkiä, jolloin nainen etsii pelkkää seksiä ja mies puhtaasti rakkautta. Itselläni on kokemusta molemmista. Sinkkuaikoinani pakitin nopeasti, jos mies ensitreffeillä alkoi puhua äidin syntymäpäiville osallistumisesta ja yhteisestä juhannuksesta. Kiitos ei! Tietysti omakin sydän särkyi muutaman kerran, kun kiinnostuksen kohde oli vaikkapa varattu.”

Vappu Pimiä Teemu Huuhtanen

Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen avioituivat vappuna 2013. Kuva Pekka Mustonen/Otavamedia.

Kissa ja hiiri -leikkiä aviomiehen kanssa

”Minussa on sen verran metsästäjää, että haluan vähän jahdata. Nykyisen aviomieheni kanssa leikimme alkuvaiheessa kissa ja hiiri -leikkiä puolin ja toisin. Teemu asui tuolloin Yhdysvalloissa ja oli välillä vaikeasti tavoiteltava. Hän pelkäsi, ettei suhde onnistu välimatkan takia.”

Mies tuli Jenkeistä kahden timanttisormuksen kanssa

”Kun kyllästyin ja sanoin, että antaa sitten olla, puhelin alkoi taas piipata. Lopulta ilmoitin miehelleni, että nyt pitää päättää, olemmeko yhdessä vai ei. Sen jälkeen kaikki oli selvää. Teemu tuli Jenkeistä kahden timanttisormuksen kanssa ja sanoi, että saan päättää, kumman säästän häihin. Koon hän oli urkkinut ystävältäni Susanna Laineelta. Sormukset olivat aluksi vähän väljät, mutta kahden lapsen jälkeen ne alkavat olla sopivat.”

Luit lyhennelmän Anna-lehden kansijutusta. Mitä Vappu ajattelee taloudellisesta riippuvuudesta parisuhteessa? Mitä hänen perheessään on sovittu talousmenoista ja lastenhoidosta? Miten Vappu on oppinut palkkaneuvotteluissa saamaan haluamansa. Lue lisää numerosta 30/18 tai tilaa lehden lukuoikeus täältä!

Lue myös

Suosittelemme