Axel ja Venla Saartamo
Venla Saartamo on pistäytynyt edellisvuosina hetkellisesti Miia Laitelan roolissa Salattujen elämien Pihlajasatu-nimisessä spin off -sarjassa. Venla on myös tehnyt omaa musiikkia.
Julkkikset

Venla Saartamo esitteli saksalaisen miesystävänsä: ”Kaukosuhde kukoistaa!”

Salatuista elämistä tunnettu näyttelijä ja joogaohjaaja Venla Saartamo on viihtynyt viime vuosina vähemmän julkisuudessa. Naurun varjolla -elokuvan ensi-iltaan hän saapui miesystävänsä Axelin kanssa.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Salatut elämät -sarjasta aikoinaan tutuksi tullut Venla Saartamo, 39, saapui Naurun varjolla -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan englantia puhuvan Axel-nimisen miesystävänsä kanssa. Pari poseerasi ensimmäistä kertaa yhteiskuvissa punaisella matolla.

Pari tapasi toisensa oikeassa elämässä, ei virtuaalisesti

Venla ei halunnut kertoa tarkemmin, missä ja milloin kaksikko on tavannut toisensa.

– Sen verran voin sanoa, että tapasimme oikeassa elämässä emmekä virtuaalisesti. Hän on saksalainen eikä asu Suomessa. Kaukosuhde kukoistaa! Venla myhäili.

Axel ja Venla Saartamo

Axel ja Venla Saartamo poseerasivat ensimmäistä kertaa yhteiskuvissa punaisella matolla.

Venla on ollut aiemmin naimisissa costaricalaisen miehen kanssa, ja heillä on yhdessä kaksi poikaa. Suhde päättyi eroon vuonna 2015.

Venla Saartamo on keskittynyt erityisesti joogan ohjaamiseen

Stand up -komiikan maailmaa kuvaavan Naurun varjolla -elokuvan ensi-iltaan saapuminen oli Venlalle henkilökohtaisesti tärkeää, sillä hänen isoveljensä Joonas Saartamo näyttelee elokuvassa.

– Kannustamme ehdottomasti toisiamme ja käymme aina toistemme ensi-illoissa, kun se vain on mahdollista, hän kertoi.

Vaikka Venla tunnetaan itsekin näyttelijänä, viime vuodet hän on keskittynyt erityisesti joogan ohjaamiseen.

– Tulen nytkin suoraan joogatunnilta. Olen erikoistunut raskaana olevien naisten ohjaamiseen, vuonna 2013 joogaohjaajaksi valmistunut Venla jutteli.

X