Veronica Verho ja Juhani Koskinen kertoivat somessa kihlauutisesta.
Juhani Koskinen ja Veronica Verho ovat menneet kihloihin.
Julkkikset

Veronica Verho ja Juhani Koskinen menivät kihloihin! Näin ystävyys roihahti rakkaudeksi

Juontaja Veronica Verho ja Juhani Koskinen viettivät kihlajaisiaan alkuvuodesta. Nyt pari jakoi kihlajaisuutisen myös somessa. – Se oli elämäni ihanin ja ikimuistoisin lumikenkäkävelyretki.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Juontaja Veronica Verho, 25, ja Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen, 34, ovat menneet kihloihin. Tammikuussa kihlautunut pari jakoi uutisen nyt myös somekanavillaan. Juhani kertoo kosinnan tapahtuneen pariskunnan yhteisellä Lapin reissulla.

”Tammikuun lopussa tapahtui Inarissa keskellä Suomen kaunista luontoa niin, että kosin parasta ystävääni ja hän vastasi myöntävästi”, Juhani kertoo Instagram-tilillään. Kuvassa onnellinen pari poseeraa yhdessä kihlasormusten kanssa.

”23.1. Huusin onnesta häkeltyneenä apua joo kyllä tottakai tahdon. Se oli elämäni ihanin ja ikimuistoisin lumikenkäkävelyretki. Tätä ihmistä rakastan äärettömästi”, muistelee puolestaan Veronica omassa päivityksessään.

Ystävyys syventyi vähitellen rakkaudeksi

Veronica ja Juhani olivat aluksi hyviä ystäviä, mutta keväällä 2020 suhde syventyi pikkuhiljaa rakkaudeksi, kun he alkoivat viettää Turussa yhdessä aikaa. Annan haastattelussa kesällä 2020 Veronica kertoi, että paria yhdistää turkulaisuuden lisäksi samanhenkisyys.

– Meillä on kuulemma ihan naimanaamat, ja meillä on molemmilla tatuointejakin. Olemme parhaita kavereita ja sovimme tosi hyvin yhteen. Rakkaus on ihanaa!

Viime joulukuussa Veronica ja Juhani kertoivat myös ostaneensa ensimmäisen yhteisen kodin Helsingistä. Aikaisemmin pari eli etäsuhteessa.

X