Maryam Razavi
Maryam Razavi on näytellyt samassa mainoksessa George Clooneyn kanssa.
Julkkikset

Vieläkö muistat Maryam Razavin ja George Clooneyn kohtaamisen 9 vuotta sitten? ”George Clooney valitsi minut”

Tiesitkö, että parhaillaan Suomessa vieraileva Hollywood-näyttelijä George Clooney on näytellyt samassa mainoksessa Maryam Razavin kanssa? Lue, mitä Maryam kertoi Annalle hänen ja supertähden kohtaamisesta.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MVPhotos ja OM-arkisto

Maailman menestyneimpiin näyttelijöihin lukeutuva George Clooney vierailee Suomessa paraikaa. Hän on yksi Helsingissä 9.–10. lokakuuta järjestettävän Nordic Business Forumin pääpuhujista.

George Clooney

Hollywood-tähti vierailee parhaillaan Suomessa.

George Clooney oli Maryam Razavin vastanäyttelijä vuonna 2010

Stylisti, juontaja ja malli Maryam Razavi kertoi Anna-lehdessä 11/2013 kohtaamisestaan näyttelijän kanssa. ”George Clooney valitsi minut”, hehkutettiin otsikossa.

– Kuvasin vuonna 2010 Milanossa mainoksen, jossa vastanäyttelijäni oli George Clooney. Mainosta varten testattiin kaikki tytöt Milanosta, mutta Georgella oli viimeinen valinta. Mallitoimisto välitti minulle asiakkaan esittämän toivomuksen: älä ala kirkua, kun näet Clooneyn. Kuvasimme koko päivän yhtä pientä kohtausta. George oli superkohtelias ja karismaattinen, Maryam kuvaili kohtaamista.

Lue myös:

Mikko Leppilammesta eronnut Maryam Razavi blogissaan: ”Ainoa oikea ratkaisu oli lähteä”

Malli Maryam Razavin äiti Kaija sairastaa parantumatonta syöpää: ”Surulle on annettava välillä tilaa”

Erikoishaastattelu! Avioero, alkoholismin myöntäminen ja vaikeat suhteet omiin lapsiin ovat pakottaneet Brad Pittin avautumaan: ”Jos ei puhu tunteistaan, kieltää osan itsestään”

X