Tässä ovat uuden Vain elämää -kauden tähdet! Pepe Willberg, Pyhimys, Evelina, Tuure Kilpeläinen, Anne Mattila, Ellinoora sekä Lauri Ylönen.
Julkkikset

Yllätysnimiä mukaan Vain elämää -ohjelmaan! Evelina: ”Saa nähdä, miten tyypit reagoi”

Vain elämää -ohjelman yhdeksäs kausi nähdään televisiossa ensi syksynä. Konkariartisti Pepe Willberg ihmettelee jo etukäteen, miten hän ikinä tulee selviytymään räppäri Pyhimyksen päivästä. Vasta kolme vuotta sitten ensimmäisen sinkkunsa julkaissut Evelina puolestaan jännittää juuri Pepen kohtaamista.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Petri Aho/Nelonen

Vain elämää palaa jälleen syksyllä ruutuihin yhdeksännen kauden uusien artistien ja kappaleiden kanssa. Kuvaukset alkavat tänään Hirvensalmella aiemmilta kausilta tutuissa Satulinnan järvimaisemissa.

Uuden kauden artistit ovat Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys, Evelina, Anne Mattila, Pepe Willberg sekä Lauri Ylönen.

Konkareita ja yllätysnimiä

Uudella kaudella on mukana sekä uudemman polven muusikkoja että pitkän uran tehneitä konkareita.

Yksi yllätysnimistä on räppäri Pyhimys, jolle ei tullut mieleenkään kieltäytyä, kun häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan.

– Aikaisempina vuosina en ikinä ajatellut, että mä kuuluisin tähän ohjelmaan. Mutta olisi ollut mulle tosi epätyypillistä etten olisi lähtenyt katsomaan. Mä oon liian utelias, Pyhimys kertoo ohjelman esittelyvideolla.

Konkariartisti Pepe Willberg sanoo odottavansa kiinnostuneena erityisesti juuri Pyhimyksen päivää.

”Ehkä lähinnä sen takia, että en tiedä, miten mä voin koskaan selviytyä tällaisesta räppihommasta”, Pepe sanoo.

Evelina on työstänyt kappaleita koko kevään ajan

Ensimmäisen singlensä vasta kolme vuotta sitten julkaissutta Evelinaa puolestaan jännittää erityisesti Pepen tapaaminen.

”Se on sellainen alan legenda”, Evelina toteaa ja tunnustaa, että mukana on monta artistia, joita hän ei ole koskaan edes tavannut.

Evelina sanoo työstäneensä ohjelmassa kuultavia kappaleita koko kevään ajan.

”Jännittää! Haluan vain päästä vetämään ne. En tiedä, saa nähdä, miten tyypit reagoi.”

Lauri Ylönen suostui viimein mukaan ohjelmaan

The Rasmus -yhtyeestä tuttu Lauri Ylönen kertoo esittelyvideolla, että häntä on pyydetty ohjelmaan mukaan jo monta kertaa aiemminkin. Tähän asti Lauri on kuitenkin aina ajatellut, ettei hänestä olisi ohjelmaan lähtijäksi – kunnes muut muusikot saivat hänet muuttamaan mielensä.

”Viimeisimpänä Samu Haber sanoi mulle, että Lauri, sun on pakko lähteä Vain elämää -ohjelmaan, se on paras juttu, mikä mulle on ikinä käynyt”, Lauri sanoo videolla.

Laurin mukaan myös hänen entinen puolisonsa Paula Vesala on suositellut ohjelmaan osallistumista. Vesala oli mukana ohjelman kolmannella kaudella.

Vain elämää -ohjelman yhdeksäs kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

X