Prinssi George ja prinsessa Charlotte mukana Kanadassa – 3 huippuhetkeä
Prinssi William ja herttuatar Catherine saapuivat Kanadaan koko perheen voimin.
Kuninkaalliset

Englannin pikkuprinssi Georgen, 3, hurmaava edustustyyli: polvisukat ja kiiltävät nahkakengät

Englannin prinssi William ja herttuatar Catherine ottivat lapsensa prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten mukaansa Kanadan valtiovierailulle. Kyseessä on kuninkaallisten lasten ensimmäinen edustusmatka.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Bulls Press

Ensimmäistä valtiovierailuaan tekevät Englannin prinssi George, 3, ja prinsessa Charlotte, 1, ovat ihastuttaneet reissutyylillään ja päässeet Kanadassa suloisten lahjojen makuun.

Prinssi Georgen ja Kanadan pääministeri Justin Trudeaun kohtaaminen on muistuttanut ihmisiä ympäri maailman siitä, että edes kuninkaalliset lapset eivät aina käyttäydy etiketin mukaan.

Tuleeko lasten polvisukista seuraava trendi?

Lauantaina koneesta laskeutuessaan koko perheen tyyli oli kohdillaan. Siinä missä Prinssi William oli pukeutunut perinteisesti pukuun, George hurmasi polvisukkatyylillään. Charlotten hempeän asukokonaisuuden viimeisteli vaaleansininen rusetti hiuksissa.

Tyyli-ikoniksi nousseella herttuatar Catherinella oli yllään Jenny Packhamin täydellisesti istuva sininen mekko ja siihen sointuva Sylvia Fletcherin Lock and Companylle suunnittelema näyttävä hattu. Rinnassa herttuattarella oli kaunis vaahteranlehden muotoinen rintaneula. Jalkaansa Kate oli valinnut nudet Gianvito Rossin korkokengät.

Prinssi George ja prinsessa Charlotte mukana Kanadassa – 3 huippuhetkeä

Kuninkaallisetkaan lapset eivät aina käyttäydy etiketin mukaan

Kanadan pääministeri Justin Trudeau oli tervehtimässä kuninkaallisia vieraita lentokentällä. Georgen tervehtiminen ei kuitenkaan sujunut aivan perinteisen kaavan mukaan. Ensin pääministeri yritti antaa prinssi Georgelle ala- ja ylävitosen, sitten kätellä tätä. Pikkuprinssi ei välittänyt lainkaan Trudeaun yrityksistä, vaan pyöritteli päätään ja roikkui isänsä kädessä kiinni.

Kohtaaminen kaikessa huvittavuudessaan antaa lohtua kaikille lapsiperheiden vanhemmille: edes kuninkaallisten lasten kanssa kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan.

George ja Charlotte saivat edustusmatkallaan lahjoja jopa silloin, kun he eivät itse olleet paikalla niitä vastaanottamassa.

Kanadan rannikkovartioston ja Vancouverin pelastustyöntekijöiden toimintaan tutustumisen yhteydessä Katelle ja Williamille lahjoitettiin pienet, nimikoidut pelastusliivit Georgelle ja Charlotelle.

Lähde: People

Lue myös:

Prinssi William ennustaa: ”Pikku-Georgesta kasvaa hippi”

Prinsessa Charlotte – Katen ja Williamin kuninkaallista vauvaonnea!

5 vuotta Katen ja Williamin unelmahäistä – Minne suursuosio katosi?

Näitä tv-sarjoja herttuatar Catherine seuraa + 9 muuta yllättävää asiaa Kate Middletonista

X