Herttuatar Catherine teki hiuslahjoituksen Little Princess Trust -järjestölle.
Herttuatar Catherine on tunnettu vahvoista ja pitkistä hiuksistaan.
Kuninkaalliset

Herttuatar Catherinelta upea teko: lahjoitti salaa hiuksiaan syöpäsairaiden lasten peruukkeihin

Herttuatar Catherine on tehnyt anonyymin hiuslahjoituksen Little Princess Trust -järjestölle, joka valmistaa peruukkeja syövän takia hiuksensa menettäneille lapsille, brittimedia paljastaa.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: AOP

Herttuatar Catherinen on kerrottu lahjoittaneen hiuksiaan Little Princess Trust -nimiselle järjestölle. Järjestö tekee peruukkeja syövän tai muun sairauden takia hiuksensa menettäneille lapsille ja nuorille.

Express-lehden lähteen mukaan Catherine sai idean hiuksiensa lahjoittamiseen istuessaan kampaajantuolissa Kensingtonin palatsissa. Kun kampaaja Joey Wheeler leikkasi Katen hiuksista lähes 20 senttimetriä pois, Kate pyysi avustajaansa keräämään suortuvat tarteen ja lähettämään ne hyväntekeväisyysjärjestölle.

Olemme todella ilahtuneita kuullessamme, että Cambridgen herttuatar on lahjoittanut hiuksiaan!”, Little Princess Trust -järjestö kirjoitti Instagramissa.

Kate teki lahjoituksen nimettömänä

Epäillään, että Kate teki lahjoituksensa jo viime kesänä, kun hän leikkautti hiuksensa long bob -mittaan.

Kate lahjoitti hiuksiaan anonyymisti, eikä tiedetä, mihin peruukkiin juuri hänen hiuksensa ovat päätyneet.

Herttuattaren hiukset ovat käyneet läpi samanlaisen prosessin kuin kenen tahansa, joka on lahjoittanut hiuksiaan peruukin valmistusta varten. Yhden peruukin tekemiseen tarvitaan noin 7–10 henkilön hiuslahjoitukset.

Lähteet: Express, Mirror

X