Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry lupasivat Oprah Winfreylle haastattelun, jossa ei vaieta mistään – videolla huomio kiinnittyy Meghanin herkistyneeseen katseeseen

Intiimissä haastattelussa brittihovin jättäneet herttuatar Meghan ja prinssi Harry kertovat elämästään suurten paineiden alla.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Mvphotos

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat antaneet intiimin haastattelun, jossa mikään puheenaihe ei ole kielletty.

Intiimissä haastattelussa brittihovin jättäneet herttuatar Meghan ja prinssi Harry kertovat elämästään suurten paineiden alla.

Sussexin herttuatar Meghan ja prinssi Harry puhuvat tulevassa Oprah Winfreyn haastattelussa avoimesti elämästään suurten paineiden alla. Haastattelusta julkaistujen esimaistiaisten perusteella luvassa on dramaattisia paljastuksia ja suuria tunteita, sillä mikään aihe ei ole kielletty.

CBS-kanavalla näytettävässä haastattelussa Oprah ja Meghan keskustelevat muun muassa äitiydestä ja Meghanin elämästä Britannian hovissa. Myöhemmin myös Harry liittyy keskusteluun.

Videolla huomio kiinnittyy erityisesti Meghanin katseeseen. Hänen puhettaan ei trailerissa kuulu, mutta hänen katseestaan näkee tunteiden olevan pinnassa. Meghanin ilme on vakava ja hän näyttää herkistyneen haastattelun aikana.

”Olette sanoneet melko shokeeraavia asioita”, Oprah toteaa vakavana.

Harry pelkäsi historian toistavan itseään

Intiimissä haastattelussa Oprah kysyy herttuattarelta muun muassa, oliko tämä hiljainen vai hiljennettiinkö hänet. Vielä on epäselvää, viittaako kysymys Meghanin aikaan hovissa vai aikaan, kun herttuapari vetäytyi siitä pois.

”Minun isoin huoleni oli, että historia toistaisi itseään”, Harry sanoo videolla ja pitelee selkeästi herkistynyttä Meghania kädestä.

Kommentilla Harry viittaa todennäköisesti äitiinsä eli prinsessa Dianaan. Toisella haastattelusta julkaistulla videolla hän puhuu äidistään enemmän.

”En voi edes kuvitella, millaista hänen on ollut aikoinaan käydä tätä prosessia läpi yksin. Tämä on ollut todella vaikeaa meille kahdelle, mutta sentään meillä on ollut toisemme”, Harry toteaa vakavana.

Lue myös: Nyt puhuu Dianan hovimestari: vertaa tuoreessa dokumentissa Meghan Marklen saamaa kohtelua Dianan tilanteeseen

Britannian hovi ei ole vielä kommentoinut herttuaparin antamaa haastattelua. Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan sunnuntaina 7. maaliskuuta.

Herttuaparille on tulossa perheenlisäystä

Haastattelu tulee noin vuosi sen jälkeen, kun herttuapari vetäytyi hovista ja vain pari viikkoa sen jälkeen, kun he ilmoittivat odottavansa toista lastaan. Parin esikoinen Archie syntyi toukokuussa 2019.

Harry on aiemmin kertonut, että he haluavat Meghanin kanssa enintään kaksi lasta. Tulevan lapsen laskettua aikaa ei ole vielä kerrottu julkisuudessa.

Lähteet: BBC, The Oprah Magazine, CBS

X