Kuninkaalliset

Kopioi kuninkaallinen sporttityyli: Victorian, Katen, Madeleinen ja Sofian urheilulliset lookit

Muun muassa tennarit, leggingsit ja lippikset kuuluvat kuninkaallisten urheilutyyleihin. Katso Victorian, Catherinen, Madeleinen ja Sofian sporttiset lookit.
6.11.2017 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Kungahuset.se, MVPhotos

Kuninkaalliset on totuttu näkemään tyylikkäissä juhla-asuissa ja eleganteissa arkilookeissa, mutta laittavat hekin välillä verkkarit jalkaan.

Kopioi Victorian, Catherinen, Madeleinen ja Sofian sporttityylit!

Kruununprinsessa Victoria: lippis ja kuoritakki

Kuoritakki, lippalakki ja ponnarikampaus kuuluvat Ruotsin kruununprinsessa Victorian ulkoilutyyliin. Retkeilyvaatetuksessa suositaan usein maanläheisiä värejä, kuten vihreää ja ruskeaa, mutta Vickan luottaa urheiluvaatteissaan sinisen sävyihin.

Victorian kuoritakki on ruotsalaisen Houdini-urheiluvaatemerkkin mallistoa.

Herttuatar Catherine: arvokkaat leggingsit

Herttuatar Catherine on tunnettu urheilullisuudestaan. Teini-ikäisenä Kate pelasi maahockeyta ja nykyään tennis kuuluu hänen suosikkiharrastuksiinsa.

Äskettäin Kate osallistui tukemansa Coach Core -järjestön tennistapahtumaan. Järjestö valmentaa koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevia nuoria valmentajiksi oppisopimuksella. Tapahtumassa Katen yllä nähtiin 250 euroa maksavat Monreal London -merkin urheilutrikoot ja Niken kengät. Sporttisen lookin viimeistelivät kevyt meikki ja poninhäntä.

Prinsessa Madeleine: klassisia valintoja

Ruotsin prinsessa Madeleine on t-paitoineen, trikoineen ja lenkkareineen kuin kuka tahansa kävelylenkillä oleva äiti. Valkoinen t-paita on raikas valinta kesäpäivään. Pilottimalliset Raybanin aurinkolasit ja avoimeksi jätetyt hiukset tekevät Madden urheilulookista salonkikelpoisen.

Madeleinen kanssa lenkille mukaan lähtenyt kuningatar Silvia sen sijaan ei ole vaihtanut urheiluvaatteita ylleen. Kuningattaren päiväkävelytyyliin sopivat ballerinat, suorat housut ja klassinen neuletakki.

Madeleinen lenkkarit ovat New Balance -merkkiset.

Prinsessa Sofia: mustavalkoinen sporttilook

Prinsessa Sofia nähtiin viime kesänä jalkapallokentillä perustamansa Project Playground -hyväntekeväisyysjärjestön tiimoilta. Viimeisillään raskaana oleva Sofia viihtyi valkoisessa rennossa t-paidassa, mustassa lippalakissa, mustissa housuissa ja valkoisissa tennareissa.

Lähteet: Expressen, Glamour

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *