Kuninkaalliset

Kuninkaallisista häistä tihkuu salaista tietoa: prinssi William piti pikkutuhman hääpuheen veljelleen ja ylisti Meghania

Prinssi William toimi prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä veljensä bestmanina, ja hänen tehtävänään oli luonnollisesti pitää sulhaselle puhe. Lähteiden mukaan Williamin puhe oli sekä härski että koskettava.
21.5.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Vaikka prinssi Harryn ja Meghan Marklen häävieraita oli ohjeistettu pitämään puhelimet poissa ja pysymään häiden kulusta vähäsanaisena, on juhlista kuitenkin kantautunut muutamia tietoja julkisuuteen.

Prinssi William piti juhlissa bestmanin puheen veljelleen, ja puhe oli The New Daily -lehden mukaan sekä pikkutuhma että koskettava.

Vitsailua kaljusta ja liikuttavia sanoja Dianasta ja Meghanista

William piti puheen yhdessä Harryn parhaan ystävän, Charlie van Straubenzeen kanssa.

Erään vieraan mukaan miesten puhe oli hulvaton. William ja Charlie kiusasivat Harrya muun muassa hänen kasvavasta kaljusta laikustaan.

– Se tulee olemaan yhtä paha kuin minulla, Williamin kerrotaan sanoneen.

Puheen härskit yksityiskohdat ovat pysyneet vielä salaisina, mutta todennäköisesti William saattoi puheessaan viitata prinssi Harryn raikulivuosiin poikamiehenä.

William piti puheensa toisaalta myös vakavana ja koskettavana. Hän mainitsi muun muassa prinsessa Dianan.

– Hän olisi nuoremmasta pojastaan ylpeä, Express-lehden lähde kertoo Williamin sanoneen.

William kehui puheessaan myös Meghania. Hän toivotti Meghanin tervetulleeksi perheeseen siskona, jota hänellä ei ikinä ole ollut.

– Meghan on parasta, mitä Hazille on tapahtunut, William lisäsi.

Oliko puheessa ripaus kostoa?

On arveltu, että puhe saattoi olla veljellinen näpäytys Williamilta Harrylle. Harry kertoi aikoinaan omassa bestmanin puheessaan hauskoja tarinoita Williamista. Harry myös kutsui puheessaan veljeään useaan otteeseen sanalla ”dude”.

Kun Williamilta kysyttiin huhtikuussa, miltä hänestä tuntuu toimia pikkuveljensä bestmanina, prinssin vastauksessa oli ripaus naljailua.

– Tuntuu upealta. Olen todella innoissani ja ilahtunut, rehellisesti. Ja kosto on suloinen.

Lähteet: ExpressHarper’s BazaarThe New Daily